Semnificațiile esoterice ale corpului uman

Vorbim aici despre semnificațiile corpului și orice schimbare a formei și volumului, altfel decât prin dietă sau sport, reflectă aspecte înțelese sau respinse din viața individului.

Continuăm serialul nostru referitor la aspectul corpului uman cu noi informații care sperăm că vă vor fi de folos.

Pentru a înțelege de ce la un moment dat în viață ni se întâmplă anumite lucruri cu propriul corp, este important să știm cum este structura sa. Altfel spus, așa cum a clasificat știința modernă, ce tip de corp avem. Această tipologie veste redată de felul în care osatura noastră este alcătuită, căci sistemul osos este structura pe care se așază apoi toate celelalte părți componente ale organismului fizic. Și în funcție de cât de „înghesuite” sau nu sunt oasele în structura lor morfologică, avem și noi corpul așa cum arată el. De aceea sunt trei tipuri de corp: ectomorf, mezomorf și endomorf.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

   
Următorul episod<< Semnificațiile esoterice ale corpului uman (IV)
Acest articol face parte 5 din 5 seria Semnificațiile esoterice ale corpului uman
Articolul precedentMotorul epigenetic
Articolul următorRețeaua Lucrătorilor în Lumină (II)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile