Acasă 2017
Arhive
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Introducere (I)
Ne ocupăm în articolul de faţă de un subiect delicat – oasele corpului uman.
De ce este delicat?
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Segmentele osoase (II)
Sistemul osos este corelat cu voinţa şi decizia, deci că ceea ce gândim la nivel mental va afecta oasele la un moment dat.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Coloana vertebrală (III)
Încăpăţânarea şi orgoliul împinse spre extrem duc la probleme grave cu oasele, în cazul de față șoldurile și coloana vertebrală.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Șoldurile (IV)
Orgoliul, aroganţa, agresivitatea, lipsa de scrupule şi alte aspecte negative ale personalităţii umane, vor duce mai devreme sau mai târziu la dezechilibrul mineral la nivelul oaselor şi implicit la apariţia unor boli fizice.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Scolioza și cifoza (V)
Este foarte important de ştiut faptul că orice segment al sistemului osos este conectat la aspecte ale vieţii noastre, dar şi la modul în care relaţionează cei din jurul nostru, îndeosebi cei din familie.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Zona lombară (VI)
În funcţie de problemele manifestate în interiorul familiei, apar simptome ce se pot manifesta la unul dintre nivelele coloanei vertebrale.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Genunchii (VII)
Ne vom ocupa în cele ce urmează de zona genunchilor, deşi partea osoasă a corpului uman include şi alte zone la fel de importante.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Gleznele (VIII)
Glezna mai este considerată şi Poarta de Implicare şi ca urmare orice durere sau rigidizare care se manifestă indică refuzul nostru voit sau inconştient de a nu ne implica.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Gleznele (IX)
Glezna este considerată Poarta de Implicare, iar orice dezechilibru apărut la nivelul ei corespunde în mod clar unor atitudini greşite al individului.
Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Zona cervicală (X)
Orice tensiune, blocaj, durere, orice senzaţie de disconfort resimţit la nivelul cefei, reprezintă un efect al greşitei utilizări a voinţei, intenţiei sau atitudinii.