Acasă 2016

Arhive

Contrariile Unimii

Contrariile Unimii – Starea de A FI

0
Atâta timp cât consideraţi că trezirea şi evoluţia spirituală pune mentalul înaintea sufletului, nu veţi reuşi să integraţi polarităţile în Unime.

Contrariile Unimii – Ascensiunea în 5D

0
Această parcurgere prin 4D a drumului către Ascensiunea în 5D reprezintă procesul de eliberare de ceea ce este vechi în structura voastră, de câmpurile atractor 3D.
Contrariile Unimii

Contrariile Unimii – Meditaţia și Contemplarea

0
Meditația și Contemplarea atrag stringuri energetice care coboară în aura voastră către fiecare chakră accelerând procesul de Ascensiune.
Contrariile Unimii

Contrariile Unimii – Sinele Spiritual

0
Este necesar să vă îndreptaţi tot mai mult atenţia – unde se duce atenţia se duce şi energia – către interiorul vostru, către Sinele Spiritual.
Contrariile Unimii

Contrariile Unimii – Gândirea Unitară

0
Dualitatea care se contopeşte în Unime presupune înţelegerea mecanismului de Gândire Unitară.

Contrariile Unimii – Mintea

0
La nivelul mental al concepţiilor duale timpul este doar o invenţie, dar cum se face că mereu întreaga voastră existenţă s-a raportat în toată desfăşurarea ei doar la o invenţie a minţii voastre?
Contrariile Unimii – VII

Contrariile Unimii – Timpul liniar

0
Timpul liniar reprezintă o noţiune simplă, este fenomenul dintre începutul şi sfârşitul unei acţiuni gândite.

Contrariile Unimii – Dualitatea 4D

0
Stagnarea pe 4D, în procesul de ascensionare, duce la lipsa de energie la nivel celular pentru că nu aţi mai primit suficientă energie dinspre Sinele vostru spiritual.

Contrariile Unimii – Ştiinţa Cifrurilor Cosmice

0
Astrologia reprezintă în realitate, Ştiinţa Cifrurilor Cosmice, cu ajutorul căreia vă puteţi eleva fiinţa în acest procesul de Ascensiune către 5D.

Contrariile Unimii – Continuumul Acum

0
Fiind pe 5D, timpul ca noţiune și dualitatea dispar. Sunteţi în Continuumul Acum. Dacă sunteţi suficient de centraţi şi de stabili pe starea de 5D, puteţi vindeca pe cineva definitiv.

ULTIMELE ACCESĂRI