© Vashta Narada’s Galactic Art

Pălăriile Albe pregătesc treptat conștiința opiniei publice mondiale, deoarece atunci când vor fi făcute dezvăluirile, și asta va fi curând, întreaga lume va fi pur și simplu șocată de ceea ce va afla.

Ceea ce veți citi în acest Dosar Cosmos este o informație combinată, din mai multe surse, inclusiv a mea, pe care le-am pus cap la cap pentru a vă oferi o imagine cât mai aproape de realitatea care se desfășoară dincolo de ecranele televizoarelor, a rețelei internetului și a informațiilor din ziare.

Evenimentele care au loc în prezent în lume, dincolo de ceea ce vedem că ni se arată pe ecranele televizoarelor, au fost planificate cu mult timp înainte, atât pe partea negativă, cât și pe cea pozitivă. Despre partea negativă știm destul de multe, dar nu totul, din acele documente aduse la lumină de către mulți oameni curajoși de-a lungul ultimelor decenii. Unii dintre ei au căzut victime ale acestor grupări întunecate, alții urmăriți pe toată planeta – cum a fost cazul lui Jan van Helsing, alții ridiculizați – precum David Icke în anii 90, deși acum tot mai mulți îi dau dreptate, și așa mai departe. Valul dezvăluirilor și al deconspirărilor nu s-a oprit, chiar dacă unii au plătit cu viața lor aducerea adevărului în lumina opiniei publice mondiale.

Desigur că despre multe chestii de acest gen s-a mai scris, am mai scris și noi, dar întotdeauna există informații ce trebuie descoperite și studiate. Este foarte important pentru noi toți să cunoaștem adevărul, pentru a putea să ne eliberăm de atâtea stringuri pe care tot noi le-am făcut de-a lungul vieții, induși în eroare de gruparea celor întunecați. „Bea! Distrează-te! Ai doar o singură viață! Trăiește-o din plin!” e lozinca întunecaților, care știu să umble la butoanele emoționale ale oamenilor.

Spirite non-umane

V-ați pus vreodată întrebarea dacă șefii acestei grupări de întunecați, precum și o bună parte din acoliții lor, nu sunt spirite umane în corpurile lor umane? Fiind supuse legii divine a Cauzei și Efectului, cunoscută ca Legea Karmei, aceste spirite întunecate s-au tot reîntrupat ciclic în structurile familiilor bogate. Altfel spus, și-au planificat existențele terestre astfel încât să se nască în aceleași familii, și nu ca om de rând într-o familie anonimă, cine știe unde pe Pământ. Și atunci dintr-o asemenea perspectivă vorbim despre un prim secret al lor: ei dețin mijloacele de a dirija reîntruparea pentru spiritele lor! Dar așa ceva ar trebui să depindă fie de cunoștințe de magie, fie de tehnologie foarte avansată. Prima variantă este mai credibilă, având în vedere că membrii din vârful acestei grupări folosesc permanent simbolurile, iar simbolurile se știe că sunt folosite des în procedee magice. Fie în bine, fie în rău. Apoi mai este tehnologia recuperată de la Micii Cenușii, în 1947, pe care în mare parte membrii acestei grupări au descifrat-o punând la lucru grupul Majestic 12.

Se poate spune despre această grupare că pe bună dreptate i se poate atribui numele de „Pălăriile Negre”, asta apropo și de denumirea de „Oameni în negru” despre a căror prezență și implicare știm din sutele de rapoarte ale martorilor OZN din Statele Unite. De la ultimul mare conflict desfășurat pe Pământ în urmă cu 60.000 de ani, și ale cărui urme se pot constata în multe zone ale lumii – Sahara, Mohenjo Daro și altele – Pălăriile Negre reunite sub denumirea de Frăția Șarpelui a continuat să-și perpetueze influența asupra lumii. La extrema cealaltă, gruparea luminii coordonată de Shamballa, a vegheat ca omenirea să nu fie distrusă de acțiunile celor întunecați. Periodic au trimis în lume mesageri pentru a anunța, preîntâmpina și uneori pentru a salva lucruri de mare valoare. Un exemplu în acest sens este biblioteca din Alexandria. Despre asta se știe din istorie că a ars scrum, în anul 48 înainte de Christos. Dar adevărul este că acolo au ars doar copiiile originalelor, căci acestea au fost luate cu aproximativ 1 an înainte și duse în diferite locații din Shamballa. Iar după ce omenirea va scăpa de flagelul Noii Ordini Mondiale, acele valoroase cărți din străvechime vor fi oferite din nou civilizației noastre.

Dar cu timpul, Shamballa a pregătit oameni și mesageri, astfel încât să fie echilibrată balanța energiilor în omenire. Între timp, în spațiul cosmic în multe milenii dinaintea erei noastre au continuat luptele între diferitele civilizații extraterestre. Unele sunt evoluate, altele avansate, și aici este important să discernem clar: evoluat nu este întotdeauna același lucru cu avansat, din perspectiva nivelului de conștiință. De exemplu Micii Cenușii, Draco sau alte civilizații cu care aceștia au colaborat, sunt avansate, tehnologic și științific, dar nu evoluate precum pleiadeenii, arcturienii, liranii sau altele similare. Există de altfel o întreagă istorie galactică, redată de mai mulți mediumi în ultimele două decenii. Astfel știm că un asemenea conflict nu se desfășoară doar pe Pământ. El are legătură cu prezența acestor civilizații negative și malefice în Calea Lactee, la care s-a aliat gruparea Pălăriilor Negre.

Pălăriile Albe în schimb au pornit de anul trecut, deși planul de salvare a omenirii e pregătit de mult în detaliu, o amplă acțiune de demascare a Pălăriilor Negre. Aceștia din urmă sunt bancheri, miliardari, politicieni, oameni de afaceri etc. care își urmăresc un  scop comun, acela de a trăi pe spatele omenirii, folosind ca până acum tehnici de adormire a minții și a atenției. Dar ca să nu umplem articolul cu comentarii, să dăm și unele informații referitor la aceste chestiuni.

Actuala stare de lucruri este efectul după 12 ani a crizei eșuate din 2008, pusă la cale de către Pălăriile Negre prin intermediul bancherilor. Și cum e vorba aceea, totul se învârte în jurul banilor. Gruparea oculților trăiesc pe mai departe cu impresia că banii, indiferent că sunt bancnote sau monede virtuale, reprezintă singura pârghie prin care poate fi susținută dar și controlată omenirea. Desigur că este o idee falsă. Dar pentru că economiile lumii au ajuns într-un impas, datorită existenței pe piața mondială a unei cantități mult prea mare de bani, Sistemul urma să se prăbușească. Odată cu acest eveniment ar fi urmat dezvăluirile complete despre oculți. Aceștia au vrut să evite colapsul planificând pandemia de coronavirus, deci oricum ceva, cumva se va întâmpla și prăbușirea Sistemului va veni inevitabil. Întrebarea e cât vor mai putea trage de situație Pălăriile Negre? Liniile temporale încă fluctuează…

Pălăriile Albe vor reintroducerea aurului ca sistem de valorizare a mărfurilor, în timp ce Pălăriile Negre vor menținerea banilor pentru aceeași valorizare. Dar problema tipăririi a tot mai mulți bani duce la hiperinflație, care poate pune pe butuci economia oricărei țări, chiar și a celor mai dezvoltate, dacă s-ar continua într-un asemenea ritm. Pălăriile Negre chiar asta urmăresc, pentru prăbușirea economiei mondiale și astfel toate țările lumii să ceară la unison un singur guvern mondial. Din nefericire, și această informație este una de care majoritatea omenirii nu și-a dat seama, structura premergătoare guvernului mondial există deja din 1945, după Al Doilea Război Mondial – ea se numește Organizația Națiunilor Unite. Deocamdată nucleul de bănci centrale la nivel mondial este deținut de clanul Rothschild, care își urmărește cu ferocitate scopul, iar un asemenea plan a început să fie demontat pas cu pas de către Pălăriile Albe.

Cine sunt Pălăriile Albe?

Sunt ofițeri de rang superior din structurile armatei americane, din structurile de vârf ale CIA și FBI, care au trecut la acțiune odată ce președintele Trump a fost ales și investit în 2017. Dacă în spațiu se mai duceau încă în august anul trecut bătălii grele între forțele luminii și cele ale întunericului, aici pe Pământ începeau dezvăluirile via Casa Albă din Washington despre cabala întunecată. Slugile acesteia, disperate că li s-a dezvăluit planul malefic, au pus la cale pandemia, care nu ar fi fost aruncată în lume ca informație dacă Trump și Pălăriile Albe nu ar fi trecut la acțiunea de deconspirare a oculților.

Despre ce a fost vorba în spațiu, anul trecut?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

 

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Constantin Naizer

Multumesc cu recunostinta pentru materialele prezentate.