Sfinxul din Bucegi Axis Mundi
Sfinxul din ecranizarea Prometheus (stânga) în comparaţie cu Sfinxul din Bucegi.
Timp estimat de citire: 3 minute

Scopul construirii şi amplasării Sfinxului, căruia i-a fost redat un chip uman la început, a fost acela de baliză energetică semnalizatoare.

Civilizaţia umană are rădăcini adânci în timp şi spaţiu… În multe locuri din lume există artefacte care amintesc prin prezenţa lor de străvechi civilizaţii ce au existat, şi multe dintre ele, practic pe toate continentele planetei, vorbesc în tăcere despre taine din vremuri îngropate în negura vremii…

Sfinxul din Bucegi este unul dintre artefactele primordiale, deoarece vechimea lui de cel puţin 250.000 de ani spune multe despre cei care au existat în acele epoci şi care au pus bazele speciei umane cu cele patru rase ale sale.

Spuneam în episodul anterior că sub Sfinxul din Bucegi se află spaţii amenajate de către fiinţe din Pleiade, cu rol de stocare a informaţiilor genetice ce urmeau să configureze liniile de evoluţie ale ramurilor speciei noastre umane, de la stadiul ancestral de existenţă la cel modern actual. De acolo din Sălile Sacre de sub Sfinx sunt emise în câmpul energetic al planetei, în ecosistem, fluxuri care coordonează evoluţia speciilor, iar în noosfera umană determină modelele de comportament şi de temperament al oamenilor peste tot în lume.

Se poate spune că originea Sfinxului din Bucegi este conectată direct la ceea ce au făcut în urmă cu sute de mii de ani fiinţele venite din Pleiade. Modelul feţei umane pe care-l avea iniţial Sfinxul reda foarte vizibil un chip de om evoluat (vezi foto), cu aspect inteligent şi care se uita înspre Tibet, locul unei civilizaţii anterioare pe care cei din Pleiade o „plantaseră” acolo cu şi mai mult timp în urmă.

Sfinxul din Bucegi - Origini

Rolul fundamental al plasării Sfinxului în Carpaţi este legat de configuraţia dimensională a planetei, astfel încât planul fizic tridimensional era conectat cu sute de mii de ani în urmă la dimensiunile superioare. Parcurgerea erelor de-a lungul deplasării sistemului solar prin spaţiul cosmic a determinat interferenţe din parte altor rase galactice, unele dintre ele ostile sensului Creaţiei.

Următorul episod<< Sfinxul din Bucegi – origini – ISfinxul din Bucegi – origini – III >>
Articolul precedentPleiadele şi civilizaţiile Pământului
Articolul următorArhivele secrete ale omenirii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile