Sfinxul din Bucegi Axis Mundi
Sfinxul din ecranizarea Prometheus (stânga) în comparaţie cu Sfinxul din Bucegi.
Timp estimat de citire: 3 minute

În apropiere de Sfinx se află locul numit 7 Izvoare, unde există cea mai pură apă de pe Pământ, ca o legătură abstractă dar şi cuantică cu cele 7 stele principale din Pleiade.

În urmă cu zece cicluri de rotaţie a Soarelui în jurul Centrului Galactic din Alcyone din sistemul Pleiadelor, în Munţii Bucegi a fost amplasat Sfinxul. Dacă sistemul nostru solar parcuge acest ciclu în jurul stelei Alcyone în 25.000 de ani, se adună 10 asemenea cicluri. Iar perioada în care a fost construit nu a fost deloc întâmplătoare, deoarece atrunci, ca şi acum, Pământul se afla tot în zona Centurii Fotonice, regiune a spaţiului cosmic unde există vibraţii mult mai rafinate şi radiaţii cosmice mai intense decât cele pe care le cunoaştem de câteva decenii încoace.

Este logic să ne gândim că Sfinxul a fost construit într-o epocă în care planeta se afla într-o zonă cu înalte vibraţii energetice, astfel încât energia sa emisă să se conecteze uşor cu fluxurile galactice ale Centurii Fotonice. Şi este foarte important de reţinut acest aspect, deoarece în mişcarea de rotaţie a sistemului solar în jurul centrului galaxiei, care durează aproximativ 250 milioane de ani, calculând în urmă cu 250.000 de ani când a fost realizat Sfinxul din Bucegi avem procentul de 0,1% din totalul rotaţiei în jurul centrului galaxiei.

Deci odată avem acest procent de 0,1% care arată că sistemul solar s-a deplasat în jurul centrului Căii Lactee extrem de puţin, ca şi când ar fi stat pe loc, în schimb în tot acest interval de timp redat de procentul de 0,1% sistemul solar s-a rotit de 10 ori în jurul stelei Alcyone. Şi este firesc să ne gândim la faptul că dacă Pământul nu a traversat regiuni galactice mari, a parcurs totuşi împreună cu Soarele şi cu celelalte planete zone importante din regiunea locală.

Cei care au construit la început Sfinxul l-au proiectat cu rol de baliză energo-informaţională interdimensională, de contact cu lumile dimensionale începând de la 5D până la 8D ca nivele în univers. Deci un fel de portal de emisie-recepţie şi de comunicare cu civilizaţii evoluate din galaxie.

Un asemenea artefact precum Sfinxul din Bucegi nu putea fi realizat decât de către fiinţe venite din stele, respectiv din Pleiade, deoarece atunci când au venit pe Pământ, acestea au terraformat unele regiuni din Carpaţi astfel încât toate acestea să fie conectate între ele energo-informaţional. Nu degeaba în apropiere de Sfinx se află locul numit 7 Izvoare, unde există cea mai pură apă de pe Pământ, ca o legătură abstractă dar şi cuantică cu cele 7 stele principale din Pleiade.

Dar cum funcţiona Sfinxul la începuturi, la originea sa?

Următorul episod<< Sfinxul din Bucegi – origini (II)
Articolul precedentKarma şi Dharma omenirii
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – C1, C2, C3 (XI)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile