Shamballa – tărâmul Avatarilor
© CC0 / Wiki Commons

Toate invenţiile şi descoperirile care au revoluţionat societatea planetară se datorează influenţelor subtile ale Mesagerilor din Shamballa.

O lume despre care s-a scris dar nu suficient de mult şi de explicit, astfel încât de multe ori acest nume, ce reprezintă o altă lume mai evoluată decât a noastră, a fost amestecat în tot felul de aspecte neclare de către mulţi autori care fără să deţină informaţii clare, au prezentat în lucrările lor fel de fel de variante.

Se demonstrează astfel la modul concret că semidoctismul în spiritualitate devine mult mai periculos decât în privinţa altor realităţi lumeşti, deoarece spiritualitatea este domeniul adevărului şi orice deformare a acestuia poate produce în mintea oamenilor crezuri greşite.

Semidoctismul în spiritualitate devine mult mai periculos decât în privinţa altor realităţi lumeşti.

Deşi există documente care indică faptul că Shamballa a avut legătură cu societatea umană actuală, nu se poate pune pe seama maeştrilor spirituali din acea lume paralelă ceea ce au făcut ulterior cei care au primit din partea mesagerilor Shamballei informaţii preţioase. Un astfel de caz a fost Lenin şi ştim ce a făcut în istorie.

Dar dincolo de aceste aspecte trebuie înţeles faptul că Shamballa sprijină orice iniţiativă de libertate atunci când o naţiune ajunge într-un stadiu în care sistemul social devine aberant în exercitarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

S-ar spune că odată cu dezvoltarea ştiinţei şi tehnologiei conştiinţa umană evoluează şi ea, dar realitatea ne arată clar că foarte mulţi din cei care ajung în funcţii ale statutului, peste tot în lume, sunt oameni inteligenţi dar cu conştiinţă puţină sau distorsionată.

Ori de câte ori nivelul de conştiinţă în lume a scăzut, Shamballa şi-a trimis mesagerii săi pentru a redresa situaţia. Odată cu dezvoltarea industrială societatea planetară a cunoscut o altă structurare, eforturile celor din Shamballa fiind concretizate prin apariţia iniţial a Ligii Naţiunilor în 25 ianuarie 1919 – deci în zodia Vărsătorului, fraternitatea universală – care mai târziu a devenit Organizaţia Naţiunilor Unite în 24 octombrie 1945 – în zodia Scorpionului, schimbare şi transformare a valorilor.

Organizaţia Naţiunilor Unite a fost înfiinţată ca o continuatoare a Ligii Naţiunilor, dar Vărsătorul şi Scorpionul sunt la cuadratură, şi datorită acestui aspect O.N.U. a fost parazitată ulterior de reptilieni. Actualmente O.N.U. nu mai poate decide 100% în privinţa evenimentelor mondiale deoarece există un Consiliu de Securitate în care s-au infiltrat masiv agenţii întunecaţilor. Deci se duce o luptă nevăzută între maeştrii Shamballei şi reprezentanţii întunecaţilor, peste tot unde la ora actuală sunt organisme internaţionale care ar trebui să protejeze civilizaţia umană de conflicte şi sărăcie.

Ajutorul celor din Shamballa s-a putut vedea în medicină, în ştiinţă, în tehnologie, şi asta pentru că toate invenţiile şi descoperirile care au revoluţionat societatea planetară se datorează influenţelor subtile ale Avatarilor, care trăiesc în mijlocul societăţii neştiuţi, trecând drept oameni simpli, şi ei trimit subtil pe nivel mental către unii oameni de ştiinţă care se dovedesc mai deschişi în conştiinţă faţă de adevărurile spirituale, formule şi idei care ulterior devin realităţi în diferite domenii de activitate. Aşa se explică materialele inteligente, medicamentele care înlătură boli grave precum cancerul sau rezultatele cercetărilor asupra creierului şi misterelor sale şi multe altele care apar an de an.

Desigur că ori de câte ori civilizaţia umană a fost în pericol Shamballa şi-a trimis mesagerii, mulţi dintre ei fiind Avatari de diferite ranguri. În vremea Traciei de exemplu, cel cunoscut în istorie cu numele de Heracle sau Hercule cum îl numeau romanii, era un Avatar cu nivelul de conştiinţă 4,50 pe scala Fondatorilor.

Deşi astăzi acest nivel ar părea mic pentru un Avatar de talia lui Heracle, acum când nivelul de conştiinţă general al omenirii a ajuns la 4,25 pentru acele vremuri în care oamenii nu ştiau decât războaie şi ură nivelul de conştiinţă era cel mult 3,00.

De asemenea în vremea Egiptului Thot Atlantul care fusese trimis din Shamballa să salveze pe atlanţi de la iminenta catastrofă avea nivelul de conştiinţă 5. Şi ca să nu ne întindem cu multe nume pe aici, putem spune că toate marile personajele legendare consemnate de istorie şi mitologie au fost Avatari de diferite nivele.

La noi Zamolxe a fost şi este un Avatar cu nivel 8, fiind întrupat la vremea Marelui Regat Geto-Dac într-un trup care avea nivelul de conştiinţă 7.

În epoca noastră un Avatar cunoscut atât în India şi Statele Unite a fost Paramahansa Yogananda, pe numele său de om Mukunda Lal Gosh, care a pus bazele  Societăţii pentru Realizarea Sinelui în Los Angeles, California.

Maestrul lui Yogananda a fost Sri Yukteswar care la rândul său fusese pregătit de către Lahiri Masahaya, discipolul unui Mare Avatar – Babaji.

Este important să menţionăm un aspect pe care mulţi nu-l înţeleg, atunci când se referă de exemplu la A Doua Venire a lui Cristos.

Shamballa fiind o lume foarte evoluată spiritual, dar care nu e deloc lipsită de ştiinţă şi tehnologie, are mulţi Avatari pe care-i trimite în lumea noastră în funcţie de importanţa misiunii. Unii Avatari apar doar unor grupuri foarte restrânse de oameni, cum este Babaji, deci acţionează în cea mai mare discreţie impulsionând conştiinţele umane, iar alţi Avatari acţionează la vedere aşa cum au fost Buddha Sakyamuni şi Iisus, dar şi Rama, Krishna ori Ramana Maharshi sau Sai Baba în vremurile noastre în secolele 20 şi 21.

Deci Avatarii există şi la ora actuală în lume, în interiorul multor naţiuni. Unii din ei adumbresc pe mulţi autori de cărţi esoterice-spirituale cum este de exemplu în cazul lui David Icke sau Neale Donald Walsch, unii dintre cei mai cunoscuţi autori la nivel mondial.

Acţiunea tuturor acestor Avatari, şi vă putem spune că există şi în România un Avatar mai mare şi câţiva de rang mai mic care la nivel subtil coordonează trezirea spirituală a românilor, vizează mentalul oamenilor care este terenul de luptă între lumină şi întuneric.

Nu degeaba în ultimul deceniu reclamele la tot felul de produse s-au înmulţit şi folosesc şi efecte speciale ca să acapareze mentalul oamenilor. Asta este găselniţa întunecaţilor ca o contraofensivă la eforturile Avatarilor de a menţine mentalul colectiv uman la cote rezonabile, pentru a putea curăţa aceste câmpuri mentale existente la fiecare naţiune în parte.

Fiecare naţiune are vibraţia sa mentală colectivă specifică, diferită sau asemănătoare cu a altor naţiuni, şi Avatarii acţionează conform cu aceste vibraţii specifice. Toţi mediatorii de pace, toţi cei care sunt implicaţi la nivel mondial în tot felul de acţiuni umanitare reale – şi nu fabricate precum cele ale Illuminaţilor (vezi George Soroş şi alţii ca el) – au în spatele lor aceşti Avatari, de cele mai multe ori fără să ştie.

Iar în privinţa României, se poate spune că după Zamolxe, un alt Avatar a fost Arsenie Boca care era mai mult decât un preot. Iar despre de ce situaţia României a fost cea care a fost vreme de 26 de ani, spre deosebire de ţările din jur, vom aborda subiectul în numărul următor când ne vom referi la Avatarul României.

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile