Acasă Revista Cosmos Con-Ştiinţă Shamballa – tărâmul Avatarilor

Shamballa – tărâmul Avatarilor

1
165
Shamballa – tărâmul Avatarilor
© CC0 / Wiki Commons

Shamballa. O lume aflată dincolo de percepţiile noastre obişnuite.

O lume despre care s-a scris dar nu suficient de mult şi de explicit, astfel încât de multe ori acest nume, ce reprezintă o altă lume mai evoluată decât a noastră, a fost amestecat în tot felul de aspecte neclare de către mulţi autori care fără să deţină informaţii clare, au prezentat în lucrările lor fel de fel de variante.

Se demonstrează astfel la modul concret că semidoctismul în spiritualitate devine mult mai periculos decât în privinţa altor realităţi lumeşti, deoarece spiritualitatea este domeniul adevărului şi orice deformare a acestuia poate produce în mintea oamenilor crezuri greşite.

Deşi există documente care indică faptul că Shamballa a avut legătură cu societatea umană actuală, nu se poate pune pe seama maeştrilor spirituali din acea lume paralelă ceea ce au făcut ulterior cei care au primit din partea mesagerilor Shamballei informaţii preţioase. Un astfel de caz a fost Lenin şi ştim ce a făcut în istorie.

Dar dincolo de aceste aspecte trebuie înţeles faptul că Shamballa sprijină orice iniţiativă de libertate atunci când o naţiune ajunge într-un stadiu în care sistemul social devine aberant în exercitarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

S-ar spune că odată cu dezvoltarea ştiinţei şi tehnologiei conştiinţa umană evoluează şi ea, dar realitatea ne arată clar că foarte mulţi din cei care ajung în funcţii ale statutului, peste tot în lume, sunt oameni inteligenţi dar cu conştiinţă puţină sau distorsionată.

Ori de câte ori nivelul de conştiinţă în lume a scăzut, Shamballa şi-a trimis mesagerii săi pentru a redresa situaţia. Odată cu dezvoltarea industrială societatea planetară a cunoscut o altă structurare, eforturile celor din Shamballa fiind concretizate prin apariţia iniţial a Ligii Naţiunilor în 25 ianuarie 1919 – deci în zodia Vărsătorului, fraternitatea universală – care mai târziu a devenit Organizaţia Naţiunilor Unite în 24 octombrie 1945 – în zodia Scorpionului, schimbare şi transformare a valorilor.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?