Meryl Streep, în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada"

Hainele în vis anunţă întotdeauna o schimbare de stare, de evoluţie sau de destin, care poate fi bună sau rea…

Hainele au reprezentat întotdeauna pentru om un nivel al poziţiei sale sociale. De la descrierile din cărţi, reviste şi filme, începând de la cerşetorii de pe stradă şi până la cei mai snobi oameni ai planetei care se vestimentează cu cele mai alese mărci din lumea modei, hainele au fost şi sunt criteriul care diferenţiază net clasele sociale.

Pentru cine a văzut de exemplu excelentul film “Diavolul se îmbracă de la Prada”, Prada fiind o celebră casă de modă la nivel mondial, importanţa hainelor devine esenţială la un moment dat. O tânără fostă chelneriţă se decide să-şi încerce norocul la cea mai mare casă de modă din New York, unde marea şefă era o femeie foarte bine pregătită dar foarte drastică şi cu fiţe teribile. După ce este umilită şi jignită pentru aspectul ei vestimentar, tânăra învaţă din mers multe lucruri şi spre surprinderea şefei, ajunge secretara acesteia. Deci dacă vrei, poţi!

Dacă în lumea reală hainele ne diferenţiază pe unii de alţii ca poziţie socială, ce semnificaţie au ele în vis? Haideţi să vedem… Şi vă pot relata chiar din cazuri concrete trăite de mine şi de cunoscuţi de-ai mei, respectiv rude de gradul 1 şi prieteni. Cu vreo 2 luni şi jumătate înainte de a muri, mama mea mi-a povestit despre un vis pe care l-a avut şi în care era împreună cu tatăl meu, plecat şi el în alte dimensiuni în urmă cu 1 an şi ceva. Erau amândoi într-un mic magazin cu haine, unde intraseră să se uite. Mama se tot uita la hainele de acolo dar nu a vrut să ia nimic. Cum ea era încă aici pe Pământ şi tata era dincolo în cealaltă lume, mai pe româneşte, am întrebat-o după ce mi-a povestit visul dacă a luat vreo haină din magazinul acela. Mi-a spus că nu. Cu toate acestea după vreo 2 luni a murit. Asta pentru că intrase cu tata acolo, un semn prevestitor…

Pe un prieten de-al meu l-am visat în două circumstanţe, el fiind cu mine într-un apartament unde erau puse peste tot sute de haine de-a valma. M-a întrebat pentru cine erau toate hainele alea acolo, în timp ce pe fereastră vedeam amândoi că treceau pe stradă sute de persoane într-un singur sens, în grupuri mai mici şi mai mari. După câteva săptămâni s-a difuzat ştirea pe toate posturile TV din lume despre valul de imigranţi musulmani ce veneau în Europa. Pe acelaşi prieten l-am visat tot împreună cu mine, undeva într-o locaţie gen Organizaţia Naţiunilor Unite, amândoi fiind în costume negre impecabile. De altfel toată lumea era îmbrăcată impecabil, locul semănând cu un fel de centru de coordonare. Acolo el a primit de la un asistent o mapă groasă cu documente şi a rămas împreună cu o echipă pentru a discuta detalii importante. Niciodată înainte de acest vis nu l-am visat pe acest prieten îmbrăcat la costum, iar la scurtă vreme după acest vis el a primit un post într-o firmă unde are o poziţie destul de importantă.

Ce vreau să subliniez este că atunci când apar în vis, hainele anunţă o schimbare de stare, şi depinde dacă în vis le luăm şi le îmbrăcăm sau nu ne atingem de ele. În primul vis cel cu mama, hainele chiar dacă nu le-a luat, anunţau oricum o posibilă schimbare de stare, ceea ce s-a şi întâmplat. Când te visezi de exemplu sau visezi pe cineva în haine pe care de obicei nu le poartă, înseamnă de asemenea că va veni o schimbare de statut social sau de parcurs profesional.

Hainele în vis anunţă întotdeauna o schimbare de stare, de evoluţie sau de destin, care poate fi bună sau rea, în funcţie de faptul dacă în vis apar şi persoane decedate sau persoane care sunt încă în viaţă. Dacă apar persoane decedate în visele cu haine ale persoanei, e clar că va urma o plecare din lumea asta. Desigur că există multe nuanţe ale viselor cu haine şi ne vom ocupa de asta în a doua parte a simbolisticii hainelor în vise.        

Articolul precedentEnergiile dimensionale – II
Articolul următorÎntruparea divină, Avatarul
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback
Iuliana Ciuciu
3 ani în urmă

O REVISTA DE INALTA CULTURA , SATISFACE CUNOASTEREA , ASCENSIUNEA, SPIRITUALA, DIMENSIUNILE MULTI UNIVERSURI, CREATIA DVINA , OM,IN CENTRU NATURII,

Florenta Draghici
3 ani în urmă

Va voi relata un vis al meu, recent. Sotul meu zacea, grav bolnav. Dormean alaturi de el. Eu m-am visat imbracata intr-o rochie de mireasa foarte frumoasa, inconjurata de multi cunoscuti, in fata oficiantilor de la Starea Civila, asteptand mirele. Mirele se numea Iulian si era cel care trebuia sa-l spele pe sotul meu in caz de deces. Un cunoscut al nostru, al tuturor care ne aflam acolo a venit si m-a luat de acolo, spunandu-mi: sa plecam de aici, ca Iulian nu vine. Am plecat. In tot acest timp, sotul meu striga prin somn: – Nu, nu acum, nu acum! A doua zi l-am intrebat ce a visat? Mi-a raspuns ca venisera doua persoane sa-l ia. Una era stranie, imbracata in gri, iar cea de-a doua era asemeni unui magician, cu un baston, imbracat in frac negru si joben. Sotul meu a decedat la data de 11 ianuarie 2020. Era RAC.