Meryl Streep, în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada"

Un alt element definitoriu este culoarea hainelor în vis, indiferent că sunt vechi, urâte, rupte, zdrenţuite sau noi. Şi aici excludem cazuistica rochiei de mireasă, atât de cunoscută în folclorul oniric popular.

Hainele reflectă valoarea pe care o persoană o are, atât aici în lumea fizică a Pământului, cât şi în alte dimensiuni. Aşa cum s-a pus preţ pe aspectul hainelor încă din antichitate – culoare, croială sau geometria lor – la fel se caută ca hainele să fie puse în valoare şi în epoca modernă.

Conform declaraţiilor multor clarvăzători, hainele din lumea fizică sunt observate ca fiind aproape la fel şi în planurile dimensionale subtile. Astfel că valabilitatea hainelor este cam aceeaşi atât în lumea terestră, cât şi în lumea viselor. Şi în acest episod ne vom ocupa de aspectul şi culorile hainelor în visele noastre. Dincolo de acele vise cu rochia de mireasă şi costumul alb de ginere, care apar uneori în vis şi care anunţă evenimente neplăcute, să vedem semnificaţiile corespunzătoare.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentGrila energetică a Pământului
Articolul următorMatricea Fractalică
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile