Meryl Streep, în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada"
Timp estimat de citire: 3 minute

Atunci când visăm că purtăm haine colorate, este important să vedem, dacă sunt noi sau vechi, precum şi dacă sunt curate sau murdare.

De multe ori ne visăm în tot felul de locuri, peisaje, conjuncturi şi uneori ne şi vedem noi pe noi înşine. Când se întâmplă să ne vedem noi pe noi este vorba de nivelul conştiinţei care se uită la partea corpului mental sau astral care are forma noastră, dar asta e altă poveste pentru un alt articol.

Chiar dacă ne amintim ce visăm, noi nu dăm atenţie vestimentaţiei pe care o avem în vis, ci la ceea ce se întâmplă. Însă trebuie să ştiţi că în orice vis, indiferent de acţiunea care se petrece acolo, culoarea hainelor este direct legată de sensul visului.

Spre exemplu, demult când lucram la un atelier, era o colegă ce se angajase de curând şi-mi povestea că are un coşmar care se tot repeta. Se făcea că era îmbrăcată cu nişte haine de-ale ei vechi, şi fugea printre tot felul de ruine ca după război, pline de umbre şi moloz, fugărită de o dihanie cu aspect de om. Şi oricât fugea, şi oricât se ascundea printre miile alea de ruine, dihania tot o găsea şi asta o înspăimânta într-atât de mult încât nici consilierea psihologică nu dăduse rezultate. În realitate acel peisaj şi starea ei reflecta condiţiile de acasă, unde se petreceau aproape zilnic certuri şi nemulţumiri. Femeia voia să scape de asemenea aspecte dar se pare că propria mentalitate o ţinea captivă într-o astfel de stare.

Deci atunci când visăm că purtăm haine colorate, este important să vedem, aşa cum am explicat în episodul trecut, dacă sunt noi sau vechi, precum şi dacă sunt curate sau murdare.

Hainele roșii

Când în vis vedem în mod repetat că purtăm haine roşii, este semn că este vorba de vitalitatea proprie. Dacă sunt accesorii pentru partea de sus a corpului – un sacou, o bluză, ori un tricou etc. – chestiunea este legată de unul dintre organele anatomice, mai ales dacă haina respectivă este veche sau murdară. Este semn care dacă se repetă anunţă o dereglare anatomică, fie că este vorba de prea multă muncă, ori de alte activităţi în exces care implică starea corpului. Dacă sunt pantaloni de culoare roşie anunţă dificultăţi cu propria evoluţie şi înţelegere a sensului vieţii, dacă pantalonii sunt murdari sau vechi.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Interpretarea viselor – Culorile hainelorInterpretarea viselor – Culorile hainelor (verde și albastru) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?