Meryl Streep, în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada"

Am observat în viaţa de zi cu zi că există o corelaţie între caracterul oamenilor şi culorile hainelor pe care ei le poartă. Majoritatea poartă haine de culori închise, ceea ce indică multe aspecte de care desigur nu ne vom ocupa aici, ci cu altă ocazie.

Foarte multe doamne de exemplu din generaţiile 38-40, care erau adolescenţi în anii 60, purtau rochii şi deux-pieces mai ales cu culori vii, dătătoare de bună dispoziţie şi chef de viaţă. Cu timpul preferinţa cromatică vestimentară se schimbă treptat, deşi unele dintre acestea rămân la o culoare de bază până la vârstă înaintată.

Hainele verzi

Hainele verzi văzute în vis indică fără doar şi poate echilibru. Dacă sunt haine verzi deschis ca nuanţă şi noi, visul anunţă lucruri bune deoarece verdele este culoarea armoniei şi prosperităţii. Totuşi dacă hainele noi sunt murdare cu pete sau descusute, asta arată o posibilă reuşită care vine cu ceva dificultăţi sau este întârziată de acţiunea cuiva care pune beţe-n roate.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentBasmele româneşti, de la ficţiune la realitate
Articolul următorOrtodoxia Cuantică – Interviu cu părintele Adrian Singurov
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile