Meryl Streep, în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada"
Timp estimat de citire: 3 minute

Continuăm prezentarea simbolisticii viselor legate de haine. Este evident că ne putem visa în fel şi chip în somn, şi pe noi dar şi pe alţii cunoscuţi. La fel ca în lumea fizică de aici, şi în lumea viselor există o complexitate de manifestări ca aspecte şi acţiuni.

Hainele indigo

Acum dacă veţi visa că purtaţi în vis haine care au această culoare să nu vă închipuiţi cumva că faceţi parte din generaţiile Copiiilor Indigo. În general culoarea indigo indică un stadiu de transformare a conştiinţei proprii, şi atunci când vă visaţi că purtaţi vreo haină sau vreun accesoriu cu această culoare, este semnul că este necesară o schimbare de felul acesta. Depinde şi ce visaţi, o haină, un sacou, o bluză sau o cămaşă, dar în orice caz este vorba despre nevoia de a schimba ceva în mod radical referitor la propriile concepţii sau referitor la stilul de viaţă.

Articolul precedentAyurveda – caracter şi temperament (I)
Articolul următorForţa Binelui
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile