© iStock

Visele în care apar vapoare şi avioane sunt semnale din partea Sinelui nostru spiritual că în perioada imediat următoare vor surveni situaţii foarte importante pentru propriul destin.

Visele sunt de foarte multe feluri şi de obicei visăm lucruri fel de fel, pe care multe dintre ele nu ni le amintim la trezire. Unele în care vedem chestiuni mai importante le reţinem mai bine. De ce se întâmplă aşa? Mintea şi creierul ştiu să trieze din noianul de vise pe cele care ne sunt cu adevărat de folos vieţii noastre.

Vă daţi seama ce s-ar întâmpla dacă am memora absolut tot ceea ce visăm?

Categoria de vehicule de mari dimensiuni pe care le visăm uneori, cum sunt vapoarele şi avioanele, schimbă semnificaţia acelor vise. De obicei asemenea vise nu se repetă, ele apărând doar odată la intervale mari de ani. Căutaţi printre amintirile viselor voastre şi veţi constata că doar odată sau cel mult de trei ori aţi putut visa vapor sau avion de-a lungul vieţii. Asemenea vise în care apar vapoare şi avioane sunt semnale din partea Sinelui nostru spiritual că în perioada imediat următoare acelui vis – poate fi un interval de câteva săptămâni până la câteva luni – vor surveni în existenţa proprie situaţii foarte importante pentru propriul destin de care trebuie să ţinem seama. Desigur că ar fi bine să reţinem cât mai multe detalii ale unui astfel de vis.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
     

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?