© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Deşi aparent banii în vis s-ar referi la împrejurări social-profesionale sau financiare de pe urma cărora ne-am înbogăţi cumva, o asemenea presupunere sau interpretare este greşită.

Dincolo de superstiţiile populare, care oricum sunt verificate o parte din ele de-a lungul vremurilor tocmai datorită urmăririi efectului în urma viselor, acestea au semnificaţii care depăşesc sfera interpretărilor populare.

Deseori multă lume visează bani. Fie că îi găseşte, fie că îi primeşte, fie că îi pierde sau pur şi simplu ţine în mână un tanc destul de consistent de bancnote, omul care visează bani după ce se trezeşte şi-şi aminteşte de vis, începe să se gândească de ce a visat bani. Şi asta se întâmplă periodic, chiar dacă la distanţe mari în timp.

Ce rol au banii atunci când apar în vis, mai ales că apar la intervale mari de timp? Că doar în viaţa de zi cu zi umblăm mereu cu bani – bancnote şi monede – şi ar trebui să visăm mai des bani. Dar ei apar în vis doar la anumite perioade importante din viaţa noastră. Şi toată lumea care visează bani se gândeşte după ce se trezeşte la faptul că ce bine ar fi să aibă acei bani din vis. Deci gândul e la îmbogăţire, ceea ce nu-i deloc un lucru rău. Ceea ce este negativ în toată această chestiune este că individul nu conştientizează că îmbogăţirea cere creativitate, că doar banii nu pică aşa din cer.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?