În univers toate ființele sunt egale între ele, mai ales în fața Creatorului
Timp estimat de citire: 3 minute

Sistemul ierarhic începe să se destrame, însă este necesar ca și voi să înțelegeți iluzia acestuia, pentru că fiind construit pe verticală, este o păcăleală.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Vă vom transmite acum câteva informații despre ceea ce voi numiți Sisteme.

Acest concept al Sistemului îl puteți întâlni inclusiv în matematică, fizică, geografie, chiar și în chimie, cu toate că înțelesul său este evident unul mult mai larg. Un Sistem ca și mecanism începe cu două elemente și poate continua la infinit. Din vremuri imemoriale, de când voi ați apărut pe această planetă ca ființe create, ați format Sisteme și familii. Familia, așa cum a dăinuit ea, peste sute de milenii, constituie Sistemul de bază care susține Sistemul întregii voastre civilizații.

Însă în istoria voastră s-au infiltrat neaveniții din alte spații și intenția lor a fost să transforme modul în care Sistemul vostru funcționa. Astfel voi aveați în urmă cu zeci de milenii o conexiune directă, liberă și simplă cu ceea ce cu toții numim Sursa. Voi îl numiți Dumnezeu sau Creatorul. Și specificăm aici că este Dumnezeul Absolut, căci există și Dumnezei ai universurilor și dimensiunilor. Dar asta este o altă poveste pentru altă dată…

Acești neaveniți, au parazitat conceptul vostru despre Sistem și l-au transformat într-unul care să le convină lor și intereselor pe care le aveau față de specia voastră. Pe acești neaveniți îi vom numi spirite draconiene sau diavolii din vechime, pe înțelesul vostru și în limbaj popular. Aceștia au început să schimbe tot mai mult egalitatea dintre oameni, ca Sistem echilibrat ce funcționa pe orizontală, într-unul de tip ierarhic, stăpân-sclav, și astfel din străvechime s-a perpetuat acest model de Sistem pe nivele. După cum observați, acest tip de Sistem pe verticală se suprapune peste cel genetic ancestral…

Articolul precedentInterpretarea viselor: Animale – Ursul
Articolul următorTainele Tarotului – Diavolul și Turnul
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile