Procesul Creației, prezent în orice ființă dar mai ales în privința speciei umane, este axat pe sistemul în bază 12.

Civilizația noastră umană funcționează de la Atlantida încoace în baza sistemului decimal, adică de la 1 la 10. Asta dacă ne referim la matematică și numerologie, dar și la modalitatea curentă de a număra de la 1 la 10. Și veți vedea ce inexactități apar în momentul în care vom descrie diferențele despre care vom comenta în cele ce urmează.

Noi oamenii, ca și toate viețuitoarele acestei planete – regnul animal – avem 10 degete la mâini și la picioare. De ce oare avem 10 și nu 12 degete, așa cum există la unii semeni de-ai noștri prin unele părți ale lumii? Acest fenomen prezent la oamenii care au câte 6 degete se numește polidactilie, și pentru că în societatea umană a avea 5 degete la mână este considerată o chestiune absolut normală, asemenea oameni care au 6 degete la mână sunt văzuți ca anomalii. În realitate lucrurile nu sunt deloc normale din punctul acesta de vedere.

Homo Sapiens a fost creat cu 5 sau cu 6 degete?

Sistemul decimal, adică în baza lui 10, a fost fixat în societatea noastră datorită faptului că avem 10 degete, și conform acestui aspect, ne raportăm la o numărătoare simplistă, în raport cu lucrurile din jurul nostru. Dacă există la ora actuală oameni cu câte 6 degete la mână, întrebarea care se pune este următoarea: Homo Sapiens a fost creat cu 5 sau cu 6 degete? Pare-se că existența acestor semeni de-ai noștri care au câte 6 degete este o reminiscență a unor arbori genealogici, care-și au rădăcinile undeva cu milioane de ani în urmă, în vremea Lemuriei menționate în atâtea scripturi și înscrisuri străvechi. Și atunci ce s-a întâmplat și de ce s-a produs această modificare care a dus la 10 degete? Și cine a determinat asta?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentȘah mat sau remiză la ocultă?
Articolul următorVoi sunteți Maeștrii pe care-i așteptați!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mariana Ungureanu
Mariana Ungureanu
1 an în urmă

superb articol ,mulțumesc pt el !!