Sângele aduce aportul din hrană, iar limfa curăță corpul de reziduuri.
Timp estimat de citire: 2 minute

Sistemul limfatic se ocupă cu protecția, nu doar pe partea fizică asigurând imunitatea împotriva diferitelor tipuri de microorganisme, ci și pe partea subtilă.

Cred că mulți dintre voi a auzit de sistemul limfatic. Acesta reprezintă în corpul uman un fel de „dublură” a sistemului sanguin, doar că are o altă funcție.

Corpul uman are câte două perechi de ganglioni limfatici, o pereche în interiorul capului, și o alta la nivelul picioarelor, între degetele mari și imediat următoarele acestora. Orice dereglare a sistemului limfatic poate duce cu timpul la boli cronice, dacă nu se depistează la timp anumite simptome. Dincolo de unele cauze alimentare, încărcarea excesivă a sistemului limfatic cu anumite toxine determină apariția unor boli…

Articolul precedentAdevărul și punctul de vedere
Articolul următor„Inima înțeleptului e în limbă și a nebunului în gură”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile