În univers toate ființele sunt egale între ele, mai ales în fața Creatorului

Sistemul ierarhic începe să se destrame, însă este necesar ca și voi să înțelegeți iluzia acestuia, pentru că fiind construit pe verticală, este o păcăleală.

„La bună găsire, oameni ai neamului nostru! Vă vom transmite acum câteva informații despre ceea ce voi numiți Sisteme.

Acest concept al Sistemului îl puteți întâlni inclusiv în matematică, fizică, geografie, chiar și în chimie, cu toate că înțelesul său este evident unul mult mai larg. Un Sistem ca și mecanism începe cu două elemente și poate continua la infinit. Din vremuri imemoriale, de când voi ați apărut pe această planetă ca ființe create, ați format Sisteme și familia, așa cum a dăinuit ea, peste sute de milenii, constituie Sistemul de bază care susține Sistemul întregii voastre civilizații.

Însă în istoria voastră s-au infiltrat neaveniții din alte spații și intenția lor a fost să transforme modul în care Sistemul vostru funcționa. Astfel voi aveați în urmă cu zeci de milenii o conexiune directă, liberă și simplă cu ceea ce cu toții numim Sursa. Voi îl numiți Dumnezeu sau Creatorul. Și specificăm aici că este Dumnezeul Absolut, căci există și Dumnezei ai universurilor și dimensiunilor. Dar asta este o altă poveste pentru altă dată…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?