© Ambassidor EHANi
Timp estimat de citire: 4 minute

România ca teritoriu şi bogăţii este structurată după modelul unui plan de tip holografic, ce include energiile de formă care configurează în jurul ţării noastre o reţea energetică foarte intensă care apără neamul românesc.

Prezentul este ceea ce trăim cu toţii zi de zi. Şi zi de zi se petrec o mulţime de lucruri, de la cele banale în plan personal, până la cele care sunt cele mai importante pentru întreaga societate planetară…

De obicei noi suntem angrenaţi în tumultul unei vieţi cotidiene plină de tot felul de aspecte şi nu prea mai observăm anumite detalii care deseori ne blochează posibilităţile. De exemplu trezirea spirituală care a început de câţiva ani şi continuă la scara omenirii, a fost observată de cei care dirijează lucrurile pe planetă.

Aceşti întunecaţi care – nu ca oamenii obişnuiţi care muncesc toată ziua şi nu văd realitatea – au timp suficient să observe ce se întâmplă. Pentru că da, asemenea creaturi nu muncesc, ci de fapt trăiesc pe spinarea omenirii având averi de triliarde de dolari în custodia lor. Iar asta, în viziunea lor, cică le dă dreptul să decidă soarta civilizaţiei umane.

Naţiunile se află în acest prezent într-un tumult care tinde să dea peste cap valorile şi tradiţiile care au fost menţinute vreme de secole cu dificultate, deoarece în devenirea sa, omenirea pe segmentele sale ca naţiuni, a păstrat intacte până azi asemenea aspecte specifice.

Acum întunecaţii, pentru a-şi îndeplini următoarea etapă din agenda lor, după cum se vede, observând că omenirea se trezeşte în ansamblul ei, au declanşat valul de imigranţi sperând să întârzie încă o dată sfârşitul lor de specimene dezechilibrate care au refuzat ajutorul Luminii Divine. Pentru că aşa, câte o ţară ici-colo pe care să o destabilizeze, nu le oferea controlul asupra trezirii spirituale, dar un val general de imigranţi care pune probleme unui întreg continent, şi chiar unei jumătăţi de omenire, este o tactică diabolică.

Archonii sunt în spatele unei asemenea maşinaţiuni şi este evidentă intenţia lor de a menţine sclavia modernă pe mai departe. Odată cu mutarea treptată a polului de influenţă financiară a lumii de la americani către zona Asiei Centrale, controlul Archonilor prin intermediul Illuminaţilor a scăzut şi aceasta a fost motivaţia declanşării valului imigranţilor.

Dar surpriză! Lumea şi îndeosebi naţiunile europene şi-au dat seama repede de o asemenea manipulare grosolană a opiniei publice şi dovada în acest sens sunt ţări ca Polonia şi Ungaria, care au spus „Stop!” primirii  de imigranţi. Ceea ce nu se spune oficial pe televiziuni, este că deja aproximativ 1 milion de emigranţi au fost trimişi înapoi acasă în ţările lor de origine.

Desigur am putea considera că sub valul acesta masiv de milioane de persoane, care s-au refugiat în Europa, s-au ascuns acei fanatici cărora oamenii Sistemului le-au dat dispoziţii să se strecoare în multe ţări, pentru a ocupa poziţii din care ulterior să-şi deruleze misiunile sinucigaşe.

Nebunii din Illuminati urmăresc, în schizofrenia lor paranoidă, să pună în practică profeţiile lui Nostradamus pentru Europa, acum când liniile viitorului deja sunt în mod majoritar în schimbare datorită trezirii spirituale a cel puţin 2 treimi a omenirii şi când energiile binefăcătoare de Lumină şi Iubire trimise de către civilizaţiile extraterestre dimensionale deja se află la cel puţin 50% ca raport faţă de energiile negative acumulate de-a lungul erelor.

Deci după cum se văd derulările şi tendinţele de dezvoltare ale naţiunilor europene, cel puţin, trezirea spirituală este deja la o cotă foarte apropiată de răsturnarea situaţiei în favoarea omenirii, şi aici mai trebuie să luăm în calcul liberul arbitru a vreo 300 de milioane de persoane care trăiesc în Europa, de la Atlantic până la Marea Neagră, cu tot cu Ţările Scandinave. Deci o masă de liber arbitru destul de importantă în ecuaţia trezirii spirituale.

Un exemplu foarte clar în ceea ce priveşte posibilitatea răsturnării oricând, în orice zi, a influenţei malefice a Illuminaţilor în raport cu starea de trezire a naţiunilor îl reprezintă cazul Islandei. În urmă cu 4 ani populaţia de acolo fiind suprasaturată de fărădelegile politicienilor lor, aşa cum este şi la noi în România, au răsturnat guvernul în doar 2-3 zile şi i-au băgat la puşcărie pe toţi vinovaţii fără niciun fel de excepţie. Au anulat apoi imediat datoriile ţării lor faţă de FMI, iar reprezentanţii acestuia, păpuşi puse de Illuminaţi să terorizeze lumea cu bau-bau-ul datoriilor financiare enorme, au fost nevoiţi să înghită  în sec, rămânând fără datoria Islandei returnată.

Deci se poate să le râdem şi noi, oamenii şi naţiunile europene, în nas celor de la FMI şi chiar Illuminaţilor, deoarece deja influenţa lor s-a diminuat foarte mult. Valul acesta de imigranţi este o disperată tentativă de-a lor de a prelungi un final pe care oricum îl vor atinge destul de curând la scara timpului pe această planetă.

Şi de ce nu le-am râde în nas şi noi, românii, acestor malefici care au vrut să fure bogăţiile cele mai mari ale ţării – cum sunt cele de la Roşia Montană de exemplu. Uriaşul scandal stârnit în jurul aurului de acolo, şi este posibil să mai existe tentative de acest fel cât de curând din partea Illuminaţilor, se datorează faptului că şi ei ştiu – însă doar o parte de adevăr – că România ca teritoriu şi bogăţii este structurată după modelul unui plan de tip holografic, ce include energiile de formă care configurează în jurul ţării noastre o reţea energetică foarte intensă care apără neamul românesc.

Acest model holografic ce foloseşte energiile cuvintelor şi numelor date localităţilor din vechime a fost pus la punct de către Părintele Spiritual al geto-dacilor, Zamolxe, conform Ştiinţei Spirituale adusă din Pleiade. Înseşi vechile nume ale localităţilor din vechime poartă în ele fluxuri de forţă ce asigură stabilitatea acestei matrice care-şi are punctul de origine şi de pornire în Sarmisegetuza, apoi se roteşte conform spiralei numărului de aur trecând prin diferite puncte din anumite zone ale ţării.

Vechea zeitate Demeter sau Demetra, de la care a derivat mai târziu şi doar în limba geto-dacă şi apoi română numele de Dumitru şi Dumitra, era în realitate Deea Mater care ulterior pentru o pronunţie mai simplă a devenit Demetra – adică Zeiţa Mamă, identificată de exemplu şi în alte culturi din vechime sub diferite nume. Şi este clar că aici pe teritoriul nostru se află cele mai adânci taine ale civilizaţiei, deoarece Marile Preotese care oficiau cultul Zeiţei Mamă au predat ştafeta mai târziu lui Zamolxe, păstrătorul tainelor cerului şi pământului.

Următorul episodSituaţia planetară – II >>
SURSĂAmbassidor EHANi
Articolul precedentDe la alchimie la supertehnologie
Articolul următorFocul Purificator
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile