Situaţia planetară – III
© Rawpixel.com / Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Faptul că de exemplu Clubul de la Roma nu mai agrează ideile celor din Bilderberg spune multe în acest sens. Numai că… şi între aceste facţiuni a pornit un fel de război pentru supremaţie.

În legătură cu acestea ne referim la vechile mecanisme economico-financiare întreţinute de grupuri care vreme de decenii au controlat mass-media mondială prin intermediul multor pârghii, mergând de la respingerea şi ridiculizarea spiritualităţii ca parte integrantă a vieţii noastre, până la negarea prezenţei fiinţelor extraterestre în apropierea Pământului şi chiar pe planetă, aşa cum a fost celebra muşamalizare a cazului de la Roswell.

De atunci încoace, respectiv din 1947 când s-a produs acest faimos incident OZN, grupurile acestea oculte au încercat să-şi infiltreze proprii oameni în diferite structuri de putere, atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în ţări din Europa de Vest.

Pe de altă parte, la ora actuală există BRICS-ul, adică nou formata structură economico-financiară, alcătuită din Rusia, China, India şi alte câteva state care au un cuvânt de spus la nivel mondial.

Desigur că BRICS-ul nu convine vechilor structuri care văd că pierd teren nu doar în faţa acestei noi organizări în partea orientală a lumii, ci şi faţă de populaţia din foarte multe ţări.

Trezirea spirituală îi sperie pe cei care au dirijat după bunul plac destinul naţiunilor, de la Revoluţia Franceză din 1789 şi Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite din 1776, două evenimente majore ce au influenţat mersul lucrurilor în lume.

Să ne gândim de atunci încoace la toate transformările survenite în societatea planetară, şi la modalitatea în care mentalul colectiv uman a fost într-un stil forţat şi insidios ademenit să se transforme aşa cum au planificat aceşti oameni din grupurile oculte.

Următorul episod<< Situaţia planetară – II
Articolul precedentMesaje de la arcturieni – II
Articolul următorCum Îți Faci Dușmani!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile