Soarele si uzina celulara
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Privarea de efectul pozitiv al luminii solare produce în privinţa aurei cel puţin două efecte majore. Să vedem care sunt acestea.

Aura umană este o structură energo-informaţională care se află în directă conexiune cu lumina solară. Buna funcţionare a tandemului aură-corp fizic ţine deci de câtă lumină solară primeşte zilnic omul. Ca urmare înţelegem că este vitală relaţia noastră cu Soarele şi poate că acesta este conceptul fundamental care a stat din străvechi timpuri la baza atitudinii religiioase şi spirituale a fiinţelor umane.

Studiile ştiinţifice au pus în evidenţă o realitate incontestabilă şi anume că lumina solară determină la nivel cerebral, atunci când este percepută, o stare de bine deoarece influenţează pozitiv factorul emoţional prin secreţia de melatonină. Deci o stare de bine care ne ajută să trecem peste toate problemele zilei.

Ca urmare dacă lumina solară, adică prezenţa la propriu a Soarelui pe cer, lipseşte mai mult de câteva zile, chiar dacă afară este zi dar cerul este acoperit de nori, efectul poate fi o scădere a nivelului de melatonină din creier. Asta poate duce la apariţia stărilor de depresie, agresivitate, iritare mentală şi nervoasă fără motive sociale sau de natură lumească. De asemenea poate produce scăderea cantităţii de iod de la nivelul tiroidei, şi se ştie că aceste două glande, hipofiza şi tiroida, dacă prezintă disfuncţionalităţi, vor influenţa negativ starea celorlalte glande ale corpului.

Dacă în privinţa corpului fizic lipsa Soarelui pe cer, deci a acestei lumini galbene binefăcătoare, poate duce la probleme organice de sănătate, ei bine din perspectiva energo-informaţională lipsa luminii solare poate avea un efect şi mai amplu asupra aurei omului. Şi spunem asta deoarece aura fiind alcătuită din corpuri subtile, fiecare cu frecvenţa sa vibraţională, privarea de efectul pozitiv al luminii solare produce în privinţa aurei cel puţin două efecte majore.

Următorul episod<< Soarele şi „uzina celulară” – ISoarele şi ”uzina celulară” – III >>
Articolul precedentOriginea genetică a omenirii – VI
Articolul următor„Nevoia e mama născocirilor”
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile