Soarele si uzina celulara
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Cercetătorii geneticieni au pus în evidenţă faptul că în celula umană există o slabă radiaţie de lumină, captată cu ajutorul microscoapelor electronice de mare putere.

Soarele nostru este o stea albă, aşa cum au stabilit astrofizicienii de câteva decenii încoace, în urma cercetărilor desfăşurate inclusiv cu ajutorul telescoapelor spaţiale. În ciuda ideii împământenite de milenii cum că Soarele este galben, în realitate culoarea astrului solar este albă. Înţelegeţi ce spun eu aici. La fel ca şi în cazul unui proiector puternic, pe care-l vedeţi de la câţiva kilometri. El poate părea uşor gălbui, dar dacă v-aţi apropia de el veţi constata că proiectorul emite lumină albă.

Soarele pare galben datorită faptului că lumina sa este filtrată de atmosfera Pământului, care conţine mai multe gaze, unele din ele având rolul de filtru optic transparent.

Astfel ca să facem conexiunea dintre miturile celeste solare – Focul Viu, Christos, Lumina Supremă etc. – şi diferitele religii solare monoteiste, precum şi între energia solară şi sănătatea noastră, să vedem care este mecanismul fotonilor emişi de către Soare. Vom desluşi astfel de ce Soarele era şi este considerat dătător de viaţă şi centrul tuturor religiilor benefice omului. Şi vom mai înţelege un lucru, anume că ceea ce spuneau în vechime maeştrii spirituali despre lumină – că este elementul care creează şi menţine viaţa – este cât se poate de adevărat.

     
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – XIII
Articolul următorCeauşescu şi extratereştrii – Departamentul Zero (I)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile