© Pixabay

Avem o şansă dată de Creator pentru ca prin toată această criză, să ne reîntoarcem la ceea ce suntem noi ca fiinţe create cu un anume rost pe Pământul acesta atât de minunat…

Ceea ce s-a întâmplat de la jumătatea lunii martie încoace a generat o stare de lucruri care duc spre un posibil scenariu dintre cele mai periculoase pentru omenire. Deci ne includem aici şi pe noi românii. Totul în apariţia şi dezvoltarea societăţii umane a pornit de la Carta Fundamentală a Drepturilor şi Libertăţilor Omului. Pe baza acestor legi sociale s-au stabilit ce drepturi şi ce libertăţi pot avea oamenii în această lume. Aceste drepturi şi libertăţi au fost observate de către elita întunecată a Pământului – Illuminati – şi s-a încercat restrângerea lor treptată, astfel încât planul Noii Ordini Mondiale să fie îndeplinit pas cu pas. 

Ceea ce se întâmplă în aceste zile, când scriu acest articol, este de-a dreptul stupefiant, dacă ne gândim la ce drepturi avem şi cum sunt ele anulate, fie şi temporar, sub masca acestei epidemii de coronavirus. S-a ajuns până într-acolo încât, azi 28 martie 2020, în Bucureşti şi în alte oraşe, din dispoziţia primăriilor s-au închis toate parcurile. De parcă dacă ieşi lângă casă, şi nu în parc, dacă ar fi după mintea celor din primării, virusul te-ar ocoli la o adică. De parcă ar zice „Hai că te aştept în parc să te fac o gripă!”. Asemenea măsuri restrictive au fost chipurile justificate de starea de lucruri cauzată de extinderea epidemiei. Dar astfel de epidemii de gripă sunt în fiecare an peste tot în lume, şi mor din cauza asta zeci de mii de persoane pe toată planeta în fiecare primăvară. Că aşa sunt oamenii, mulţi au probleme vechi de sănătate peste care se suprapune gripa. Dar asta este doar o parte a acestei Iluzii a Civilizaţiei. Actuala stare de lucruri vizează exact acele iluzii pe care omenirea le-a alimentat de-a lungul deceniilor. Şi ca să fiu mai exact vorbim aici despre aceste drepturi fundamentale ale omului, pe care unele dintre ele le-am folosit în mod exagerat, au fost restrânse prin justificarea actualei crize generate de epidemie.

Noi ca fiinţe umane ne-am închipuit că putem face orice, pentru că nu-i aşa, avem drepturi şi libertăţi. Şi chiar puteam face, deşi printr-o asemenea atitudine am ajuns să poluăm planeta şi să distrugem o parte din habitatul natural. Asta nu e civilizaţie! Când spui „civilizaţie”, asta ar trebui să presupună un grad adecvat de înţelegere a tuturor acestor chestiuni. Dovada că noi ca fiinţe raţionale nu am înţeles, este chiar actuala stare de lucruri. Drept urmare, chiar dacă sperietoarea asta globală cu coronavirusul a fost declanşată de “elita” întunecată, ca un plan de dominare totală a lumii, totuşi până şi un asemenea scenariu a fost permis de către Divinitate – Creatorul, pentru ca printr-o astfel de „injecţie” lumea să se trezească cu adevărat şi să revină la adevăratele sale valori, la propria divinitate aşa cum i-a fost oferită de către Creator. Căci dincolo de toate evenimentele desfăşurate de-a lungul deceniilor, noi am uitat de propria divinitate interioară, ne-am îndepărtat de noi înşine într-atât de mult încât am afectat planeta într-o măsură fără precedent.

Ne considerăm cele mai inteligente fiinţe din lanţul trofic terestru, că dominăm planeta şi natura prin tot ceea ce am făcut. În realitate, asta nu denotă civilizaţie, ci un soi de barbarism tehnologizat, care a devorat pur şi simplu conştiinţa noastră umană până la stadiul în care – actualmente – dacă nu apărea această criză, ne-am fi determinat singuri o degenerare definitivă ca omenire. Aşa… avem o şansă dată de Creator pentru ca prin toată această criză, indiferent prin câte vom trece de-a lungul ei – efectele ei vor dura aproximativ 2 ani dar va fi mai bine începând de prin toamna acestui an – să ne reîntoarcem la ceea ce suntem noi ca fiinţe create cu un anume rost pe Pământul acesta atât de minunat… încă!

Dincolo de Iluzia Civilizaţiei care pretindem că suntem, să ne vedem pe noi în adevărata noastră înfăţişare – aceea de Fiinţe de Lumină create de un Creator care iubeşte lumea noastră şi această minunată planetă albastră…     

Articolul precedentCum funcţionează un Avatar? (III)
Articolul următorCheile Genelor – un model de evoluţie
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile