Socul – leac de viaţă lungă
© Kritsada Ketkaeo / 123rf
Timp estimat de citire: 2 minute

Socul te poate ajuta să slăbeşti.

Prezent mai peste tot în zonele de câmpie şi de deal, uneori mai rar spre zonele montane la altitudini medii, socul ca plantă şi copac reprezintă unul dintre primele 4 cele mai puternice detoxifiante care există în lume ala ora actuală.

Din experienţa proprie vă pot spune că în perioada adolescenţei îmi preparam în fiecare an un borcan din acela de murături, de vreo 25 de litri, cu vreo câteva kilograme de flori de soc, şi aveam permanent pe timpul verii suc natural şi rece, deoarece borcanul stătea pe cimentul balconului unde era răcoare. Şi ceea ce-mi amintesc despre sucul natural din flori de soc este că după un singur pahar consumat se eliminau mai mulţi litri de lichide care erau inutile în corp şi tonusul personal era foarte bun.

Secretul socului este acela că printre principiile sale active se află o cantitate foarte mare de vitamina C, care menţine tonusul, prospeţimea pielii, echilibrul electrolitic în organism şi permite la nivel celular persistenţa fazei anabolice a metabolismului. Iar asta oferă posibilitatea la propriu de a avea energie multă necesară în treburile de peste zi.

Chiar mă întreb de ce de abia în ultimii ani a apărut pe piaţa românească sucul de flori de soc – Socata, care de departe este de 1000 de ori mai benefic decât otrăvurile conţinute în băuturile cărora zilnic li se face reclamă la televizor şi pe care le ştim cu toţii. Socata este de 250 de ori mai energizantă decât Pepsi sau Coca Cola şi este 100% naturală.

Să vedem însă ce substanţe conţine şi la ce este bun sucul de flori de soc.

Florile de soc au următoarele componente:

SURSĂ123rf
Articolul precedentAura Umană şi Efectul Moebius
Articolul următorZeii şi războaiele lor pe Pământ – I
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile