Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Speciile extraterestre umanoide – II

Speciile extraterestre umanoide – II

0
5325
Speciile extraterestre umanoide
Reprezentări grafice ale unora dintre cele mai cunoscute civilizații extraterestre. Vă rugăm să nu le luați ca atare, sunt doar aproximări.
Timp estimat de citire: 9 minute

Ne aflăm în faţa unei probleme cruciale pentru supravieţuirea noastră ca civilizaţie sau am fost pregătiţi pentru a fi guvernaţi într-un viitor apropiat de alte civilizaţii extraterestre?

În această a doua parte a serialului continuăm cu prezentarea altor aspecte referitoare la existenţa unor specii extraterestre umanoide, a căror prezenţă a influenţat direct sau indirect, dar în mod sigur discret, evoluţia omenirii, atât în sens pozitiv, cât şi în sens negativ.

Pentru cine contestă existenţa unor astfel de civilizaţii, fie şi în trecutul îndepărtat al omenirii, îi invit să se documenteze şi să descopere sutele de reprezentări din multe locuri din lume, reprezentări realizate de oamenii acelor vremuri pe pereţii peşterilor – cum e la Tassili în Africa, ai templelor – cum este în Egipt şi în India de exemplu, ori pe suprafeţe foarte întinse cum este la Nazca în Peru.

Desigur că mai există zeci de alte asemenea dovezi arheologice în multe alte ţări, inclusiv la noi în România, unde avem misterioşii trovanţi, pietre cu aspect rotund şi de diferite mărimi, care-şi schimbă locul aproape zilnic şi nimeni nu ştie cum se întâmplă asta.

După incidentul foarte straniu de la Roswell, din primăvara anului 1947, problema existenţei altor civilizaţii în vecinătatea noastră şi chiar pe Pământ a început să fie pusă serios. Cu toate acestea după respectivul incident, care a fost muşamalizat complet, s-au produs o serie de scurgeri de informaţii care după 3-4 decenii au confirmat bănuielile multor jurnalişti de investigaţie curajoşi.

S-a început astfel să se vorbească despre Micii Cenuşii, o specie extraterestră acuzată prin unele publicaţii americane că ar lucra în mod conspirativ cu o facţiune din umbră a guvernului american. Desigur că aşa cum avem noi o vorbă, „Până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii” sau altfel spus, în cazul de faţă, până la adevăr te confrunţi cu tot felul de versiuni ale sale sau ale minciunii amestecate cu jumătăţi de adevăr.

Teoria conspiraţiei se referea la faptul că, prin anii 90 fiind descoperite în Anglia şi în Statele Unite foarte multe vaci golite de organele interne, asemenea chestiuni fuseseră puse pe seama presupuselor răpiri de către Micii Cenuşii a acestor animale, de la care ei ar fi luat material genetic. Se presupunea că specia lor era pe cale de dispariţie şi aveau nevoie de material genetic pentru diversificarea din nou a speciei lor.

Dar cum să combini genetică animală cu una umanoidă? Nu avea sens.

Apoi tot prin anii 90 s-au înmulţit cazurile de răpiri nocturne a multor persoane feminine, dar şi masculine, duse pe nave şi supuse la diferite intervenţii dureroase pentru prelevarea de mostre genetice.

Se urmărea oare de către Micii Cenuşii un plan dublu de hibridizare a speciei umane? Şi cu ce scop?

Dar nu acesta era adevărul sau cel puţin era doar o parte a sa.

După anul 2000 mai mulţi mediumi, din Statele Unite, Europa şi America de Sud au început să transmită tot felul de informaţii despre Micii Cenuşii. Astfel s-a descoperit că aceştia erau de fapt o specie subordonată alteia – Rasa Draco reprezentată de reptilienii despre am scris de atâtea ori în revistă.

Rasa Draco nu are aspect umanoid, dar cu sute de mii de ani în urmă a luat în sclavie specia Micilor Cenuşii la nivel mental, servindu-se astfel de ea ca de un intermediar pentru a putea pătrunde în lumea noastră.

Aceasta este pe scurt istoria referitoare la amestecul reptilienilor şi a rasei Draco şi a Micilor Cenuşii în evoluţia civilizaţiei noastre. Şi am făcut această introducere scurtă ca să înţelegeţi de ce la un moment dat alte civilizaţii umanoide benefice au cerut altor civilizaţii dimensionale, care guvernează Calea Lactee, să intervină pentru a ajuta omenirea să iasă de sub influenţa reptilienilor. Cu atât mai mult cu cât reptilienii, prin Micii Cenuşii, au lucrat în ultimele 5-6 decenii la experimente de hibridizare genetică, pentru a se camufla în interiorul societăţii umane la adăpostul înfăţişării umane. Altfel spus, spirit reptilian în corp uman.

Ca urmare mai multe civilizaţii umanoide, printre care arcturienii, pleiadeenii, andromedanii şi liranii au făcut demersurile necesare pentru intervenţia necesară omenirii în sensul eliminării influenţei reptiliene distructive.

Dar până să dezvăluim şi alte aspecte mai puţin cunoscute într-o astfel de chestiune, să adăugăm faptul că grupul Majestic 12 – pus special  de către guvernul din umbră să muşamalizeze orice dovadă OZN şi a prezenţei extratereştrilor pe Pământ – s-a ocupat de blocarea sistematică pentru aflarea adevărului în acest sens de către opinia publică.

Acest grup implicat în astfel de operaţiuni era finanţat şi sprijinit direct de un alt grup format din senatori, guvernatori din câteva state americane, procurori, ofiţeri de rang înalt de la Pentagon şi Forţele Aeriene Americane, specialitşi NASA dar şi cu participarea unor bancheri şi companii importante cum au fost Lockheed Martin şi McDonnel Douglas, care au ca principală activitate dezvoltarea şi testarea diferitelor tipuri de motoare şi propulsii aerospaţiale.

Încă din 1950, deci la doar 3 ani după incidentul Roswell, grupul Majestic 12 şi toţi acoliţii acestuia ţineau la secret tehnologia antigravitaţională şi arme electronice cu efecte care v-ar îngrozi dacă le-aţi şti, folosite de către guvernul din umbră doar pentru scopurile proprii. Unele dintre aceste arme, ca realizare tehnologică, au fost oferite ca nivel tehnologic de către Micii Cenuşii, şi la ora actuală se poate spune în acest sens că tehnologia HAARP, de exemplu, este doar unul dintre aceste tipuri de arme electronice.

De altfel celebrele seriale X-Files şi Stargate difuzate şi la noi reflectă o parte a acestui adevăr. De asemenea şi un alt film celebru – „Întâlnire de gradul trei” – redă în sens artistic o asemenea realitate care s-a perpetuat încă din anii 50 până spre anul 2016.

Secretizarea devenită armă psihologică a grupului Majestic 12 nu s-a oprit însă doar la reptilieni, rasa Draco şi Micii Cenuşii, ci a vizat şi ascunderea unei realităţi mai extinse, care cuprinde şi existenţa blonzilor nordici şi înalţi, descendenţi ai pleiadeenilor, şi a altor 80 de rase care-şi au bazele pe Pământ de aproximativ 30 de ani încoace.

Fostul ministru al apărării canadian, Paul Hellyer, a făcut cu mult curaj nişte dezvăluiri cel puţin şocante în cadrul unor audieri în Congresul Statelor Unite ale Americii, în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013. Dezvăluirile au curs în cascadă timp de 25 de minute, iar Paul Hellyer, care a fost ministrul canadian al apărării între 1963-1967 a acuzat guvernul SUA că ţine secretă prezenţa extratereştrilor printre noi. El a declarat cu acea ocazie că doi extratereşti umanoizi, înalţi şi albi, ţinuţi ca ostatici într-o bază a Forţelor Aeriene americane, lucrează împreună cu ingineri ai armatei la dezvoltarea unor proiecte clasificate drept Top Secret. În declaraţiile sale, care acum se găsesc peste tot pe internet, fiind deja oficiale, el afirmă că multe dintre civilizaţiile umanoide extraterestre – din Andromeda, Orion, Pleiade, Zeta Reticuli  – se află pe planeta noastră de cel puţin 2500 de ani.

În afară de declaraţiile lui Paul Hellyer care au bulversat practic opinia publică mondială, şi în baza cărora se spune despre Cabala ocultă formată din Bilderberg, complexul militar-industrial american, Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe că ascunde cu orice preţ prezenţa extratereştrilor umanoizi benfici, s-au mai adăugat şi declaraţiile lui Dmitri Medvedev din 2012 cu privire la prezenţa civilizaţiilor extraterestre umanoide în lumea noastră, şi despre care aţi citit cam cu 1 an şi ceva în urmă în revistă.

Deci chiar dacă în continuare nu se dă lumii întregul adevăr, căci practic după cum se vede el este smuls bucăţică cu bucăţică de către grupuri civile bine organizate care fac eforturi mari în acest sens să aducă adevărul la lumină, totuşi s-au făcut paşi mari în privinţa asta.

Acum există reţele de mediumi şi cercetători care lucrează prin cooperare prin intermediul internetului pentru a dezvălui mult mai multe lumii despre această realitate. Şi pentru că am ajuns în acest punct, să descriem principalele specii umanoide extraterestre care deja se află printre noi de sute de ani, dar nu i-am descoperit încă.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
0
Ne-ar plăcea părerea ta, lasă un comentariu.x
()
x