Speciile extraterestre umanoide
Reprezentări grafice ale unora dintre cele mai cunoscute civilizații extraterestre. Vă rugăm să nu le luați ca atare, sunt doar aproximări.
Timp estimat de citire: 9 minute

Unele dintre aceste specii extraterestre ne-au văzut ca pe nişte rude îndepărtate şi doresc să ne ajute, unele ne privesc cu interes imparţial şi curiozitate ştiinţifică, iar altele doresc doar să aibă acces la resurse unice.

Civilizaţia umană se află într-o etapă de dezvoltare progresivă, nu neapărat exponenţială, dar totuşi într-un ritm constant. Această dezvoltare se datorează în mare parte multor descoperiri ştiinţifice, ca rezultate ale deceniilor anterioare de cercetări asidue în multe domenii: medicină, psihologie, educaţie, sănătate, tehnologie, domeniul IT şi aşa mai departe.

Problemele generate de complexele activităţi ale societăţii umane, atât la nivel naţional, cât şi la nivel global, au atras atenţia în ultimii ani asupra multor aspecte deformate din viaţa noastră. Unul dintre acestea, probabil aflat în primele trei locuri ale unei lungi liste, este atitudinea noastră faţă de ceea ce poate exista în afara civilizaţiei noastre, fie că este vorba de lumi paralele, fie lumi din viitor care-şi trimit agenţii înapoi în timp cu misiuni speciale în secolul 21, fie că este vorba de alte lumi din afara planetei noastre. În toate cele trei variante există din partea marii majorităţi a oamenilor atât o curiozitate accentuată, cât şi o ignoranţă/indiferenţă/convingere pesimistă.

În deceniile trecute, mai ales în perioada anilor 70, literatura OZN-istică a fost plină de tot felul de cazuri în care abundau apariţiile de nave din alte lumi şi fel de fel de fiinţe mai mici şi mai mari, cu înfăţişări care mai de care mai ciudate. Chiar dacă multe cazuri au fost considerate credibile atât de către presă, cât şi de către echipele de cercetători care investigau respectivele cazuri, foarte multe dintre acestea deşi credibile nu au fost luate în seamă de către opinia publică.

De ce s-a întâmplat aşa?

Pentru că pe de-o parte mass-media aservită Illuminaţilor a căutat de fiecare dată să defăimeze fenomenul, reducându-i pe martorii autentici – fie aceştia chiar şi ofiţeri ai armatei SUA – la stadiul de oameni ridicoli sau consideraţi cu probleme psihologice, şi pe de altă parte chiar dacă martorii şi pozele – făcute instant în unele cazuri – prezentau credibilitate, opinia publică era şi este încă prea obişnuită cu banalul cotidian astfel încât apariţiile OZN şi întâlnirile de gradul 3 erau considerate preponderent nişte fabulaţii. Asta se întâmpla datorită influenţei din mass-media, care în mod deliberat deforma o realitate de acest fel.

Desigur că încă din anii 50, de când cu incidentul de la Roswell şi cu relatările lui George Adamski despre farfuriile zburătoare, o parte a opiniei publice îndeosebi cea americană credea în astfel de realităţi manifestate. Dar lipsa progresului tehnologic, precum şi posibilitatea foarte redusă a martorilor de a demonstra concret că există OZN-uri şi extratereştri, au dus aproape de fiecare dată la situaţii în care fenomenul în sine a fost luat mai mult ca o legendă sau ca un mit care rămâne doar un mit. Evident că pe lângă foarte multele cazuri autentice au existat şi farse de proporţii precum şi şarlatanii, dar acestea au fost demascate metodic de către adepţii OZN.

Până de curând se credea că pe Pământ se află doar Micii Cenuşii, despre care se ştia – conform unor informaţii care au răsuflat până la urmă în mass-media – că încheiaseră un pact cu guvernul american încă din 1947, în urma incidentului petrecut la Rosewell. Doar că informația nu ajunsese în cercurile jurnalistice în mod corect, deoarece s-au făcut foarte multe speculații pe marginea acestui subiect.

Entităţile capturate de către americani la Roswell erau benefice, pentru că acesta a fost motivul ţinerii lor în captivitate. În schimb aceste entităţi au fost prezentate, probabil din fanatism sau din exces de zel, de către unii jurnalişti de investigaţii paranormale, drept Micii Cenuşii pe care toată lumea a considerat că erau răi. De fapt cei răi chiar făcuseră pact cu guvernul american şi în schimbul tehnologiei Micii Cenuşii răi primeau material genetic uman pentru a crea o linie de hibridizare, pe care în viitorul apropiat urmau să o introducă în interiorul societăţii umane prin naşteri normale. Entităţile benefice capturate fuseseră ţinute în prizonierat pentru că acestea urmau să ofere publicului, prin intermediari umani gen mediumi şi telepaţi, adevărul despre ce făcea guvernul american. Camerele în care erau ţinute aceste entităţi fuseseră izolate special pentru ca entităţile benefice extraterestre să nu comunice telepatic.

Dar în afară de Micii Cenuşii există, aşa cum s-au făcut ample investigaţii în ultimele două decenii, şi alte specii extraterestre, atât umanoide, cât şi non umanoide.

Anunakii, reptilienii – care sunt şefii Micilor Cenuşii, siriusienii, Alfa Draconienii, orionienii, pleiadeenii, arcturienii, veganii, alcoranii – despre care a scris sub formă de proză, liranii, adromedanii şi desigur multe alte specii ale căror nume cel mai probabil le vom afla treptat în anii care vor urma, graţie altor şi altor dezvăluiri.

Dincolo de aceste denumiri este clar că în atmosfera planetei noastre, şi chiar şi în unele baze subterane ascunse prin unele lanţuri muntoase, zboară şi se află nave ale altor civilizaţii care ating performanţe de zbor şi de deplasare încă imposibil de atins de către noi cu fizica actuală. Dacă cineva mai contestă autenticitatea acestor nave spaţiale din alte lumi, să cerceteze filmările celor de pe Staţia Spaţială Internaţională şi se vor convinge văzând cu ochii lor cum sute de puncte albe în mişcare, pe durata a 24 de ore, având diferite viteze, brăzdează atmosfera Pământului.

Istoria prezenţei fiinţelor din alte lumi este cu mult mai veche decât crede lumea.

Mărturii în acest sens sunt zecile de desene rupestre din multe peşteri aflate pe diferite continente, sculpturile ce reprezintă fiinţe în costume de cosmonauţi, ori piesele antice precolumbiene şi egiptene care sunt considerate bijuterii din aur şi din alte metale – în realitate modele miniaturale aeronautice (de unde cunoşteau anticii elemente de tehnică aerospaţială?), ori craniile Paracas sau straniile cranii de cristal descoperite în Mexic, dar şi picturile şi scrierile egiptene care înfăţişează faraoni cu capul alungit şi poate şi altele încă nedescoperite. Aceste dovezi străvechi sunt conectate cu fiinţele umanoide extraterestre care au fondat omenirea, care au fondat Shamballa cu oraşele ei importante.

Multe dintre relatările din martorilor întâlnirilor de gradul 3, dar şi a unor oficiali militari ai armatei SUA, care în ultimii 20 ani au refuzat să mai păstreze tăcerea în privinţa acestui subiect considerat tabu, vin să confirme autenticitatea existenţei acestor fiinţe din alte lumi care conduc asemenea nave stranii. De cele mai multe ori, fie că au fost observaţiile amiralului Byrd dincolo de Polul Nord, fie că au fost observaţii ale unor oameni simpli din Statele Unite, Franţa, Brazilia, Mexic, Canada sau alte ţări unde s-au produs întâlniri de gradul 3, se pare că specia predominantă observată este cea umanoidă. Indiferent de talie şi aspect umanoizii sunt majoritari în privinţa acestor observaţii. Desigur detaliile contează pentru că au fost observate diferite specii de umanoizi, dar preponderenţa aspectului umanoid ne indică nouă o realitate concretă.

Cel puţin în galaxia noastră, presupunând că luăm în calcul doar zona Căii Lactee ca provenienţă a acestor lumi, se pare că prototipul umanoid este cel mai răspândit.

Întrebarea ar fi de ce tocmai acest prototip este cel mai răspândit?

Un posibil răspuns plauzibil, având în vedere că mai există şi alte specii cum sunt Micii Cenuşii sau insectoizii cu rasa Mantiselor ori altele similare care poartă costume pentru adaptare la atmosfera terestră, ar fi acela că modelul umanoid întruneşte cele mai performante funcţii.

Carl Sagan, celebru astrofizician din anii 80, spunea de exemplu că în cursul creaţiei modelul umanoid aşa cum a fost el conceput este cel mai performant. Creierul fiind un complex informaţional, are nevoie ca cele 5 simţuri să fie cât mai aproape de el pentru ca toate informaţiile să fie transmise şi procesate cât mai rapid.

De altfel şi fizionomia Micilor Cenuşii a fost creată tot pe baza modelui umanoid, deşi în privinţa lor dimensiunea capului a fost produsă prin inginerie genetică pentru dezvoltarea capacităţilor psi, dar proporţia dintre creier şi restul corpului a fost modificată, tot genetic, pentru a amplifica acţiunea celor 5 simţuri. Din acest punct de vedere, deoarece există şi o istorie a speciilor galactice, una dintre ele fiind cea reptiliană, aceasta a intenţionat prin rasa Anunnaki să influenţeze dezvoltarea modelului umanoid aici pe Pământ. Şi aici nu e necesar să facem o trecere în revistă a acestor specii, o vom face în numărul următor într-un al doilea episod, însă explicăm despre de ce speciile umanoide sunt cele mai răspândite în univers. Pentru că unele dintre ele, chiar dacă se află în stadii de evoluţie mult mai avansate decât civilizaţia noastră, nu prezintă sau nu mai prezintă unele chakre, aşa cum le avem noi pe toate cele 7 principale.

Este posibil ca procesul evoluţiei să determine unirea unora dintre chakre în chakre specializate, astfel încât să fie dezvoltate noi abilităţi existente la nivelul ADN-ului. Şi noi specia Homo Sapiens avem destule capacităţi în ADN dar multe dintre ele se află în stare latentă.

O specie extraterestră umanoidă aflată pe Pământ de mii de ani este cea a nordicilor sau blonzii cei înalţi, care de multe ori au intervenit în cursul unor evenimente importnate, pentru a împiedica sau anula consecinţele nefaste pentru civilizaţia umană.

Aceşti blonzi nordici, care l-au inspirat pe Hitler în visul său diabolic al rasei ariane, au înălţimea între 2,50 şi 3 metri şi dacă facem o conexiune între statura lor şi scheletele găsite pe teritoriul României, dar şi în Turcia, Bulgaria şi Rusia, cu înălţimea înte 2,35 – 3,50 metri putem trage o concluzie că ar fi putut aparţine unor blonzi nordici aflaţi cândva, cu mii de ani în urmă, printre poparele trace cu rol civilizator. Poate aceşti blonzi nordici erau chiar zeii din vechime şi tocmai datorită prezenţei lor au fost menţionaţi în legende şi mituri. Această specie a blonzilor înalţi este originară din constelaţia Pleiadelor şi se pare că undeva dincolo de Cercul Polar de Nord există o patrie a lor, un fel de lume paralelă, care o supraveghează pe a noastră.

Mărturiile lui Byrd şi a altor persoane, cum sunt preoţii tibetani care fac referire la blonzii înalţi din Shamballa, precum şi a altor personaje cum sunt ofiţerii militari şi chiar cercetători care au avut parte într-un mod inedit de contacte cu astfel de entităţi, duc la concluzia că asemenea specii umanoide se află în prezent chiar printre noi.

Foşti oficiali americani şi canadieni, cum sunt cosmonauţi cu ştate vechi şi unii oameni de ştiinţă precum doctor Brian O’Leary şi doctor Edgar Mitchell au declarat în mod ferm şi clar că Pământul este vizitat de multă vreme de către anumite specii de extratereştri colaborează în secret cu unele cercuri oficiale din anumite ţări, cum sunt Statele Unite, Rusia, China, Canada, pentru transfer de tehnologie către pământeni. Este interesant de ştiut ce primesc ei în schimb de la noi şi mai ales dacă în această chestiune este în continuare implicat grupul secret al Illuminaţilor numit Majestic 12.

Ce li se oferă acestor specii umanoide în schimbul tehnologiei extraterestre? Oare cumva material genetic uman?

De exemplu Brian O’Leary a spus că extratereştrii au o înfăţişare bizară din punctul nostru de vedere şi tehnologia lor de propulsie se bazează pe sisteme magnetice toroidale, care creează câmpuri electrogavitaţionale şi gravitaţie prin care străbat spaţiul şi timpul. La ceva timp după aceste declaraţii O’Leary a murit în condiţii suspecte.

La rândul său Edgar Mitchell a declarat în data de 23 iulie 2008 la postul englez de radio „Radio Kerrang” că atât OZN-urile, cât şi extratereştrii umanoizi sunt o realitate şi că aceştia ne-au vizitat de multe ori planeta în ultimii 60 de ani. Mitchell care cunoştea multe din secretele NASA a murit în 4 februarie 2016  ducând cu el multe dintre aceste mistere. El a mai afirmat cu ocazia acelei emisiuni la respectivul post de radio că guvernele unor ţări ne-au ascuns acest lucru.

Mărturii în sensul susținerii autenticității existenței acestor specii umanoide și a navelor cu care acestea se deplasează prin atmosfera Pământului au fost și din partea lui Richard French – fost locotenet-colonel în cadrul Forţelor Aeriene SUA, colonelul Dwayne Arneson de la USAF – ofiţer de control SAC, Profesorul Robert Jacobs de la Baza Aeriană SUA Vandenberg, Profesorul emerit Jack Kasher fizician la Universitatea din Nebraska, Chase Brandon fost agent CIA, Clifford Stone – Armata SUA – Echipa de Recunoaştere Extraterestră, Harry Allen Jordan – Operator Radar pe nava USS Roosvelt, John Calahan – Senior FAA Official şi mulţi alţi oficiali americani.

De asemenea, Duncan M. Roads, editorul ediţiei australiene a revistei „Nexus Magazine”, omul care are acces la cele mai înalte paliere guvernamentale, printre care se numără oficialităţi americane, canadiene şi engleze, afirma următoarele:

De-a lungul timpului am fost vizitaţi frecvent de mai multe civilizaţii (extraterestre), astfel de vizite având loc chiar și în momentul de faţă. Unele dintre aceste civilizaţii ne-au văzut ca pe nişte rude îndepărtate şi doresc să ne ajute, unele ne privesc cu interes imparţial şi curiozitate ştiinţifică, iar unele doresc doar să aibă acces la resurse ce sunt unice în partea noastră de “pădure”…

Duncan a asistat el însuşi la patru fenomene – apariţii OZN de lungă durată şi într-unul dintre ele, petrecut în Munţii Orăştiei, s-a aflat la distanţa de 8-9 metri de o asemenea navă din alte lumi. În cursul unor astfel de întâlniri la care a participat, Duncam M. Roads a observat două rase de extratereştri. Una cu pielea gri, cu înălţimea de 1,90 metri şi bine proporţionaţi din punct de vedere fizic, şi cealaltă rasă cu pielea albă şi părul blond deschis, cu ochii de un albastru azuriu şi capul ceva mai mare decât al omului obişnuit.

Ceea ce s-a putut remarca la aceste două rase, şi în mod sigur una din ele este cea a blonzilor nordici înalţi, este demnitatea pe care o afişează. Potrivit declaraţiei doctorului Clark C. McClelland există mii de fotografii retuşate special de către cei de la NASA pentru a nu se vedea mai nimic, fotografii cu foarte bună rezoluţie în care apar atât fiinţe extraterestre umanoide, cât şi navele cu care acestea se deplasează. Aceste mii de fotorgafii ţinute la secret sunt catalogate de către Pentagon cu nivelul de Top Secret şi foarte puţină lume ştie că în realitate NASA este o anexă discretă a Pentagonului.

Totuşi ceea ce aceste specii umanoide extraterestre urmăresc pe Pământ şi îndeosebi modul în care evoluează omenirea la nivel tehnologic, este legat de felul în care noi ca civilizaţie folosim acest potenţial tehnologic.

Faptul că noi ca specie umanoidă Homo Sapiens am fost re-creaţi încă odată, în urmă cu aproximativ 50.000 de ani prin încrucişări mai vechi ale speciei Homo Sapiens. Arată interesul foarte mare al acestor specii extraterestre pentru noi ca specie mai tânără, un fel de “copil” al lor. Ei spun că la rândul lor au fost creaţi de o altă rasă extraterestră, mult mai bătrână, şi mult mai evoluată fizic şi psihic, pe care o putem numi Ancestralii. Aceştia aveau înălţimea de 2,20 – 2,40 şi este posibil ca rămăşiţele lor să fie cele de pe teritoriul României, aşa cum au fost descoperite schelete cu asemenea dimensiuni la Scăeni în Curbura Buzăului – Ţara Luanei, ceea ce demonstrează posibilitatea ca locul de început al omenirii actuale să fie aici în Carpaţii dacici.

Aici la noi a fost Începutul!?

Următorul episodSpeciile extraterestre umanoide – II >>
Articolul precedentDe la Iisus la Arsenie Boca
Articolul următorOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – II
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile