Este o spiritualitate astrală, și cum astralul este denumit în Știința Spirituală și planul iluziilor, adică al lucrurilor efemere, rezultă că este o spiritualitate falsă.

Există multe chestiuni referitoare la o serie întreagă de aspecte pe care fanii și pasionații de paranormal și spiritualitate din România le iau în serios. Sunt chestii care sunt spuse periodic, fie pe internet via Facebook, fie pe Youtube sau chiar la unele posturi de televiziune centrale, și care sperie efectiv lumea. Fraze de genul „va fi război”, „o să fie un mare cutremur”, „vin nenorociri mari peste noi” și altele de acest fel cu mesaje prăpăstioase, alarmiste sau de-a dreptul aberante, bagă lumea-n sperieți, și aici mă refer îndeosebi la opinia publică din România. Sunt unele persoane „deștepte”, atât de pricepute la „predicții numerologice” sau la „mesaje de la îngeri” încât, după ce aceste predicții și mesaje sunt transmise către opinia publică fie la televizor, fie pe Facebook sau Youtube, inclusiv cu data scadentă, constatăm că nu se întâmplă nimic! Sunt asemenea persoane niște impostori dornici de faimă în continuare? Unele dintre ele da, altele nici nu știu ce fac procedând astfel și lansând tot felul de așa zise „predicții” despre cutare sau cutare eveniment.

Aproape toate aceste personaje nu realizează că în realitate ele sunt conectate la planul astral, și în unele cazuri la astralul inferior, unde există și entități negative, dar și spirite umane pline de erori evolutive, care încearcă să influențeze mersul omenirii. Influența din partea unor asemenea entități poate fi considerabilă, și eroarea de interpretare a celor care transmit așa zisele „predicții” este comisă deoarece entitățile se dau drept binevoitoare. Sunt cunoscute avertismentele din literatura spirituală cu privire la conectarea cu planurile subtile, în vederea transmiterii mesajelor din partea diferitelor entități considerate bune. Dacă nu ai propriul canal de transmisie securizat și umplut cu lumină și iubire, există riscul ca vreo entitate hoață să se strecoare și să se dea drept acea entitate de lumină pe care vrei să o contactezi.

Asemenea lucruri se petrec datorită faptului că persoanele care cred că intră în contact cu îngerii sau alte entități călăuzitoare, nu realizează că sunt păcălite și uneori chiar parazitate de astfel de entități astrale. Deci este o spiritualitate astrală, nicidecum una de contact cu dimensiunile superioare, așa cum pretind multe persoane din domeniul spiritual românesc. Și dacă latura spiritualității există și se manifestă, atunci și aceasta poate fi inclusă în existența civilizației umane. Totuși vedem periodic cum astfel de persoane sunt solicitate și invitate să spună – mai ales la unele televiziuni – despre „mesajele” primite. Prin ceea ce acestea transmit se propagă un val de frică mocnită în rândul tuturor celor care vizionează asemenea emisiuni.

Este o spiritualitate astrală, și cum astralul este denumit în Știința Spirituală și planul iluziilor, adică al lucrurilor efemere, rezultă că este o spiritualitate falsă, bazată doar pe păcăleală și prostie. Și ar fi bine să vă feriți de asemenea emisiuni și persoane care apar ici-colo, unele chiar așa un pic evlavioase și chiar credincioase, pentru că tocmai acestea sunt cele care fac inconștient, pentru faimă și ceva clientelă, jocul entităților astrale mincinoase și parazitare. Credeți doar ceea ce simțiți voi că este adevărat, nu ce auziți și vedeți la asemenea persoane care nu conștientizează câtă karmă negativă își atrag în acest fel.

Articolul precedentLucrătorii în Lumină – „Becurile arse”
Articolul următorGhid util pentru omul care caută împlinirea
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile