© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Teoria Panspermiei susţine că ADN-ul poate călători prin spaţiul cosmic, purtat în interiorul cometelor, asteroizilor şi meteoriţilor.

Omenirea se află la ora actuală în pragul unor descoperiri epocale, cum nu au mai existat vreodată în istoria ei multi milenară. Faptul că suntem peste 7 miliarde de fiinţe umane, face ca problema biodiversităţii în sfera civilizaţiei umane să devină deja o chestiune prioritară în stabilirea unor criterii pe baza cărora să putem stabili ştiinţific noua tipologie de evoluţie.

Şi spun asta deoarece vechile sau clasicele criterii în acest sens deja nu mai corespund cerinţelor noastre. Ne dezvoltăm cu o rată progresivă care depăşeşte capacitatea noastră de asimilare a informaţiilor. Altfel spus, determinăm o cascadă informaţională pe care în curând, dacă nu vom face un salt evolutiv din multe puncte de vedere, nu o vom mai putea stăpâni.

Părintele geneticii moderne, Gregor Mendel, a cercetat aproape 20 de ani caracteristicile plantelor şi insectelor, pentru a desluşi tiparele ADN rezultate pe baza comportamentului biochimic.

După aproximativ 200 de ani, în prezent, cercetătorii geneticii îşi bazează întreaga muncă de cercetare pe studiile lui Mendel.

Pornind de la aceste informaţii doi cercetători deveniţi peste timp celebri, James Watson şi Francis Crick au demonstrat folosind legile fizicii, ale geneticii şi ale evoluţiei că ADN-ul existent pe Pământ îndeosebi în fiinţa umană nu-şi are originea pe planeta noastră, ci a venit din… stele.

Următorul episodSpiritul şi codul genetic – Sinele Spiritual (II) >>
Articolul precedentDe ce trebuie să alegem?
Articolul următorSupraconştientul şi percepţiile
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile