Spiritul uman este o hologramă?
© Nejron Photo / Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

Conform ştiinţei spirituale care deţine multe adevăruri subtile, unele dintre acestea fiind studiate şi parţial confirmate de către studiile ştiinţifice, spiritul omului vine la întrupare în corpul fizic.

Lumea Pământului este poate una dintre cele mai bogate şi mai frumoase ca habitat pentru foarte multe specii, inclusiv specia umană.

Tot ceea ce există aici pe planeta noastră nu ar putea fi vizibil fără acţiunea luminii. Sigur, la prima vedere aşa în mod simplu putem considera că lumina este cea care dezvăluie tot ce vedem, însă fizica ne demonstrează de fapt că fotonii acţionează indirect asupra mediului înconjurător.

Ca un exemplu printre multe altele, ştiaţi că aşa cum se vede Pământul din spaţiu, cu luminozitatea sa, nu are această luminozitate datorită luminii Soarelui?

Astrofizicienii au reuşit să descopere că în realitate luminozitatea emisă de către Pământ se datorează energiei pe care planeta însăşi o emană din structura ei către exterior, lumina solară contribuind la luminozitate doar cu aproximativ o treime.

Deci iată că ştiinţa confirmă adevăruri care răstoarnă ceea ce ştiam în urmă cu câteva decenii. Şi câte alte adevăruri ar mai putea fi răsturnate în viitorul apropiat de către fizica cuantică, despre multe lucruri pe care le ştiam că sunt 100% doar într-un fel, datorită faptului că noii oamenii aveam până nu demult un punct de vedere cam îngust în privinţa realităţii.

Articolul precedentOregano
Articolul următorNeuronetul
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile