Sri Satya Sai Baba
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

„Granițele” dintre state, prăpastiile dintre oameni, vor deveni pe zi ce trece, an de an, tot mai evidente.

Salutări oameni buni, Sai Baba vă îmbrățișează și vă dorește o ascensiune cât mai ușoară!

Am revenit după o absență ceva mai îndelungată în viețile voastre, deși sunt întotdeauna cu voi, important este că sunt aici cu voi și pentru voi atunci când trebuie sau este necesar.

Planeta Pământ se pregătește și se primenește la ora actuală pentru evenimentul care va avea loc la data de 22 decembrie, ați ghicit, Solstițiul de Iarnă! În rândurile următoare veți vedea și de ce! Solstițiul de Iarnă va face  diferența între trecut și viitor, bine și rău.

Haideți să începem.

Știți cu toții că de la 2012 încoace, anii au început să treacă mult mai repede decât erați obișnuiți. Fiecare echinocțiu și solstițiu care a venit și a trecut până acum, a descărcat în Matricea Divină a Terrei energii cum nu s-a mai văzut și simțit!

Sunt energii care au o vibrație extrem de înaltă și sunt «programate» să restructureze la nivel atomic tot ceea ce înseamnă materie grosieră. Energiile acestea au provocat la nivel planetar o acutizare a relațiilor dintre state, iar în plan uman relațiile dintre oameni.

Nivelul mortalității a crescut alarmant la nivelul întregii planete prin accidente rutiere, aviatice, omoruri, sinucideri, etc. Cauza care a declanșat aceste situații este natura vibratorie a acestor energii care intră în conflict cu natura vibratorie a energiei oamenilor, energii care au rămas la un nivel destul de scăzut. Vibrația Terrei a crescut, iar vibrația oamenilor a crescut nesatisfăcător sau nesemnificativ. Asta va aduce și mai multe probleme existențiale!

Mama Geea este o planetă de gradul 7, însă acum ea a atins doar gradul 4 în ceea ce privește conștiința și tinde spre gradul 5, ceea ce implică niște transformări radicale uneori.

Energiile venite dinspre Marele Soare Central și descărcate în Matricea divină a Terrei provoacă modificări și transformări în structura materială a acesteia. Viul Planetar simte toate aceste diferențe de vibrație și se manifestă corespunzător, nu și oamenii. Vibrația voastră a crescut în ultimii ani, cel puțin de la 2012 încoace, dar nu este suficient! 

Să revenim la Solstițiul de iarnă. Solstițiul este acea graniță între ceea ce a fost și ceea ce va fi. Iar voi veți resimți acest lucru și proces, cam aspru ce-i drept. La Solstițiul de Iarnă încheiați un ciclu al evoluției voastre căreia îi spuneți Vechea energie, și începeți un nou ciclu căruia îi spuneți Noua energie. Iar asta va aduce în plan material și mai multe conflicte, mai multă neînțelegere, cu multiplele lor ramificații pe care nu am cum să le enumăr acum. 

Clar, foarte clar, greul abia acum începe cu adevărat pentru voi! În limbajul omenesc, asta înseamnă tot mai mulți morți din diferite cauze și motive, în diferite conjuncturi. Nu este nimic de neînțeles, toți acești oameni nu au vibrația potrivită pentru o planetă aflată în plină ascensiune, așa cum este Terra. 

”Granițele” dintre state, prăpastiile dintre oameni, vor deveni pe zi ce trece, an de an, tot mai evidente. Nu întâmplător se va întâmpla, ceea ce se va întâmpla. 

Până la deschiderea Marelui Portal al anului 2017 trebuie ca oamenii planetei să fie pregătiți pentru un nou salt în conștiință

Ne oprim aici, subiectul este vast, el trebuie înțeles pe deplin fără a fi tălmăcit și răstălmăcit de mințile voastre. Lăsați sufletul să acționeze, el știe și cunoaște ce are de făcut! Lăsați-vă inspirați de el și veți trăi rezultatul! Magnific! 

Un mic ”truc” pentru a trece mai ușor prin toate aceste schimbări – schimbați-vă atitudinea față de viață și Viul planetar și treceți la un nou mod de-a vă hrăni, cu alimente sănătoase și cât mai puțin trecute prin foc.

Vă mulțumesc dragii mei, pe curând! Al vostru Sai Baba până la capăt!

SURSĂpixabay
Articolul precedentRomânia lucrului bine făcut!
Articolul următorCivilizaţiile Fondatorilor
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile