© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Având o gândire pozitivă, optimistă și bazată pe cunoaștere spirituală concretă, aveți posibilitatea de a vă spori energia în propria structură energo-informațională-fizică.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Ne vom referi în această transmisiune la câteva noțiuni despre care ați auzit foarte mulți dintre voi, dar pe care încă nu vi le-ați însușit așa cum ați fi vrut. Și asta deoarece mediul ambiental în care vă duceți existența vă influențează deseori prin diferiți factori perturbatori.

De când veniți la întrupare și până plecați din spațiul 3D fiecare dintre voi manifestă o stare de a fi. Aceasta este însoțită de o vibrație proprie, altfel spus ceea ce ești, aceea vibrezi, ca să parafrazăm și unele expresii de-ale voastre. Cu fiecare ciclu solar pe care-l parcurgeți pe planeta voastră, voi acumulați tot felul de cunoștințe, care vă modelează această stare. Voi nu sesizați acest fenomen, pentru că sunteți părtași direct la el. Și în mod normal nu sunteți atenți la voi înșivă, ci mai mult la mediul exterior. Pe acest considerent starea voastră se încarcă de la un an la altul cu tot mai multe aspecte ale societății, la care este necesar să vă adaptați, pentru a putea să vă onorați responsabilitățile. Astfel, starea voastră de la început, provenită de la nivelul Sinelui vostru spiritual, este treptat acoperită de această „structură” ce se formează în timp din gânduri, emoții, reacții și trăiri diverse. Mulți dintre voi ajungeți să vă confundați cu ceea ce acumulați din exterior, punându-vă singuri o etichetă care nici măcar nu reflectă o parte din ceea ce sunteți voi cu adevărat. Ca urmare vibrația Sinelui vostru spiritual este tot mai mult învăluită de aceste straturi, până când la un moment dat vă identificați doar cu mintea voastră.

Mulți uitați chiar de sufletul vostru, deși știți că aveți unul, atât de angrenați sunteți în mecanismele mentalului vostru.

Este important să cunoașteți două aspecte fundamentale ale existenței voastre. Primul este cel terestru care vă poartă spre degradare, iar cel de-al doilea este cel care vă poartă spre elevarea întregii voastre ființe, cu tot cu corpul fizic. Să le explicăm simplu și pe înțelesul vostru.

Articolul precedentAstrologie – Drumul Vieţii și Mercur (V)
Articolul următorEpigenetica – știința de a trăi armonios
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Iurea Cosmin
Iurea Cosmin
1 an în urmă