Orice energie agățată în exterior produce ceea ce voi numiți karma.
Timp estimat de citire: 2 minute

Cum puteți să plecați dintr-un loc, situație sau problemă fără să vă lăsați energia acolo?

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Vă vom explica în această transmisiune despre acest concept al ștergerii karmei individuale. Cu toate că mulți învățați de-ai voștri s-au străduit să înțeleagă cum se poate șterge acumularea karmică a informațiilor, nu au găsit răspunsul la o asemenea problemă, deși ei nu și-au dat seama că răspunsul se afla chiar în învățătura predată de ei.

Evoluția voastră presupune trecerea de la entropie la ordine, astfel că etapele pe care le-ați parcurs au inclus toate lecțiile spirituale necesare dezvoltării ființei voastre. Ceea ce n-ați înțeles voi, însă, se referă la modalitatea prin care vă puteți eradica total și complet acumularea karmică. Unii dintre voi ați auzit că există pe Pământ, printre Marii Maeștri, expresia „ființe fără karmă” și este foarte adevărat. Două dintre cele mai cunoscute exemple în acest sens, din cultura voastră spirituală, sunt Gautama Siddartha Buddha și Yeshua sau Iisus. Realizarea Christului interior aduce cu sine o resetare a corpurilor subtile în raport cu Sinele Spiritual care le conduce din planul cuantic. Explicația este simplă, deși mintea voastră are tendința de a considera că procesul de ștergere karmică ar fi unul complicat. Deloc…

Articolul precedentVMAT2 – Gena lui Dumnezeu
Articolul următorAlinierea cu Continuumul
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile