Structura comunităţilor spirituale – II
© CC0 / Pixabay

Este necesar ca cei care coordonează comunitatea să aibă cel puţin nivelul de conştiinţă 5D.

Viitorul aparţine fără îndoială comunităţilor eco-spirituale, dar până acolo mai este cale lungă. Şi asta pentru simplul motiv că între membrii unor asemenea grupuri, care doresc să se asocieze pentru a realiza lucruri frumoase împreună, fie ca misiune spirituală, fie ca o simplă coexistenţă pe criterii de spiritualitate, există diferenţe de nivel de conştiinţă. S-ar putea spune că întotdeauna a trebuit să existe câte unul mai evoluat decât ceilalţi membri ai grupului, care să-i ghideze şi să coordoneze activitatea pe care o desfăşoară.

Viaţa şi activităţile care pot exista într-o comunitate eco-spirituală ar putea fi marcate de unele neînţelegeri determinate chiar de diferenţa dintre nivelele de conştiinţă. Şi atunci se pune problema modului de rezolvare a acestei chestiuni. Pentru ca să se poată derula corespunzător asemenea activităţi într-o comunitate, este necesar ca cel care coordonează să aibă cel puţin nivelul de conştiinţă 5D, dar să admitem că ar avea un 5,80 care-i imprimă persoanei respective atitudinea de a se pune în slujba celorlalţi prin tot ceea ce face.

Să ne amintim ce spunea Iisus: „… acela care este mai mare între voi, acela să vă slujească…”, prin afirmaţia aceasta noi înţelegând faptul că cel care este cu un nivel de conştiinţă mai înalt decât al celorlalţi, care este astfel mai evoluat, să se pună în slujba celor din grup sau comunitate pentru a coordona activitatea.

Bine, bine…dar ceilalţi ce vor face?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

SURSĂpixabay
Articolul precedentTurmericul
Articolul următorArcturienii şi salvarea omenirii
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile