Sunetele dacă sunt înțelese în manifestarea lor pe diferite frecvențe, oferă un potențial enorm pentru regenerare și vindecare.

Societatea modernă dispune în prezent de tot felul de mijloace tehnologice de ultimă generație. S-au făcut pași mari în descifrarea modului în care energia și materia interacționează în grade diferite de manifestare, atât în natură, cât și în interiorul corpului uman. Una dintre cele mai interesante modalități studiate în acest sens este și capacitatea de regenerare cu ajutorul sunetelor. De exemplu pentru cine știe, în natură, există acea specie de șopârlițe mici, și poate și alte specii înrudite cu ea, care dacă i se rupe coada, se regenerează complet în câteva săptămâni. Acum știința nu știe să spună dacă există în geneticul acelei mici viețuitoare o caracteristică ADN care permite refacerea țesutului sau dacă mica șopârlă recepționează o anumită frecvență din mediul ambiental care favorizează regenerarea părții pierdute.

Dacă ar fi să facem un scurt istoric, sunetul a fost de mult timp asociat cu vindecarea și regenerarea în diverse culturi și sisteme de credință…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodSunetele și regenerarea (II) >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Sunetele și regenerarea
Articolul precedentAlegerea căii spirituale, între vechi și nou
Articolul următor„De ce are, de aia nu-i ajunge”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile