© Billy Meier, UFO Photo Archives
Timp estimat de citire: 3 minute

Luând în considerare din nou lipsa unui Contact oficial care încă se lasă aşteptat, putem aborda această chestiune dintr-un unghi cu totul şi cu totul original.

Poate vă întrebaţi citind titlul dacă nu cumva am renunţat şi noi în a mai crede în existenţa OZN-urilor. Nici vorbă! Doar că ne-am decis să abordăm din cu totul alt unghi o asemenea realitate care continuă să supravegheze şi să tulbure în acelaşi timp evoluţia omenirii.

Din când în când odată la câteva luni sau un an se mai dă şi pe la posturile noastre câte o ştire despre vreo lumină ciudată – adică un OZN – văzută pe cerul nopţii. În alte ţări, mai ales în Statele Unite, asemenea ştiri fac parte din prezentarea săptămânală a realităţilor sociale. Deasupra unor oraşe ca New York, Ierusalim, Chicago, Londra, Tokyo şi a altor oraşe mari din lume dar şi deasupra unor localităţi mai mici, deseori sunt văzute atât ziua, cât şi noaptea, aceste OZN-uri sub forma unor lumini pe cer.

Paradoxul este că asemenea nave sau aparate care aparţin altor lumi – excludem aici prototipurile de OZN-uri pământene realizate pe baza tehnologiei din OZN-ul prăbuşit la Roswell – se plimbă zi de zi nestingherite prin lumea noastră, în timp ce zeci de telescoape, mii de computere, zeci de milioane de dolari, zeci de tone de alte echipamente şi armate întregi de savanţi în diferite state ale lumii urmăresc zi de zi dacă nu cumva noi ca civilizaţie primim vreun mesaj de la vreo civilizaţie extraterestră.

Adică cercetătorii se fac că nu văd OZN-urile care zburdă practic în atmosfera planetei? Se pare că da! Sunt foarte multe OZN-uri care zilnic se plimbă prin atmosferă, peste tot pe Pământ. Noi nu vedem nici 1% din totalul acestora, deoarece multe dintre ele se camuflează.

Unul dintre motivele care stau la baza ideii de ce nu ne-au contactat încă până acum, este cel legat de distanţele cosmice. Cu toate că există unele dovezi apărute în urma unor deconspirări ale unor dosare secrete de acum 60-70 de ani, şi care demonstrează că există câteva specii extraterestre inteligente benefice, dar şi vreo 2-3 malefice, care se află în contact cu diferite guverne mai mult sau mai puţin secrete ale lumii, Marele Contact încă întârzie.

Să vedem care pot fi explicaţiile:

1. Cele câteva specii sunt străvechi colonişti care au rămas pe Pământ şi n-au mai putut să plece. Ca urmare trăiesc în adăposturi subterane sau camuflate în zone retrase.

2. Aceste specii călătoresc deja prin găurile de vierme sau puntea Einstein – Rosen, dar preferă să aibă contacte secrete din motive ce ţin de diferenţa de inteligenţă dintre noi şi Ei. Un exemplu simplu în acest sens este cel al bunicului care are grijă de nepoţelul de 2 ani cu care însă nu poate discuta nimic datorită diferenţei de vârstă şi de cunoştiinţe.

3. 90% dintre OZN-uri sunt sonde automate, ceea ce ar explica obiectiv şi logic lipsa contactului cu Ei. Astfel aceste sonde se deplasează prin atmosfera lumii noastre culegând date fel de fel.

Acestea sunt doar trei motive şi se pare că sunt foarte plauzibile. De asemenea ele sprijină concret ideea unei eventuale realităţi a acestor colonişti extratereştri rămaşi aici, ascunşi în diferite zone ale lumii. Ca urmare, dacă vom considera că un OZN ar fi real în baza ideii că ar fi pilotat de o fiinţă raţională şi inteligentă evoluată, ne încadrăm la punctul 1.

Dacă am lua totuşi în considerare legile fizicii, care sunt valabile oriunde în univers, cel puţin fizica ştiută de noi până acum ca civilizaţie, ştim că pentru deplasări pe distanţe galactice sunt necesare cantităţi foarte mari de energie, chiar fotonică. Ori s-a demonstrat că a zbura la viteza luminii presupune creşterea enormă a masei adică a greutăţii ca şi cantitate. Ori dacă OZN-urile se deplasează cu viteze supraluminice, în ce condiţii poate supravieţui o fiinţă vie la asemenea viteze? Asta duce la ideea sondelor automate trimise peste tot prin galaxie, deci punctul 3, în acest fel eliminându-se eventualele riscuri pe care le-ar putea avea o fiinţă vie raţională şi inteligentă. Căci legea relativităţii se aplică peste tot în univers, doar dacă nu cumva aceste civilizaţii foarte evoluate s-ar deplasa prin portalurile cosmice – puntea Einstein-Rosen – ceea ce ne plasează la punctul 2, dar asta presupune de asemenea transformarea masei fiinţelor vii în energie, iar din acest punct de vedere o astfel de tehnologie deja este considerată magică. Având în vedere că în ultimii ani japonezii au reuşit pe distanţa de 10 centimetru teleportarea unui mic cub de 1 centimetru, consumând foarte multă energie pentru asta, s-ar părea că suntem pe drumul unor descoperiri epocale pentru evoluţia întregii omeniri.

Dar, revenind la întrebarea din titlu, şi luând în considerare din nou lipsa unui Contact oficial care încă se lasă aşteptat, putem aborda această chestiune dintr-un unghi cu totul şi cu totul original. Oare sunt aceşti extratereştri, şi aceste OZN-uri – fie că sunt pilotate de fiinţe vii, fie că sunt automate – materializările conştiente şi perfect dirijate ale gândurilor unei civilizaţii foarte, foarte vechi, care îşi foloseşte conştiinţa colectivă pentru a materializa în lumea noastră fiinţe extraterestre şi OZN-uri fel de fel? Şi dacă ar fi aşa, cine sunt Aceia? Şi unde sunt? Şi cum s-ar explica acele răpiri la bordul OZN-urilor din deceniile trecute?

Căutăm răspunsuri în episodul următor… 

Următorul episodSunt OZN-urile reale? – II >>
Articolul precedentProtocoalele extraterestre – Problema trantaloizilor și grupul Illuminati (V)
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 145 – August 2019
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile