© Billy Meier, UFO Photo Archives
Timp estimat de citire: 5 minute

Este foarte posibil ca cel puţin 80% dintre OZN-urile pe care le vedem noi oamenii, să aibă la bordul lor entităţi bioroboţi.

Desigur că la asemenea întrebare, ca cea din titlu, orice cetățean planetar al lumii noastre ar prefera să răspundă cu un “Da! categoric, chiar dacă ar fi sceptic sau n-ar crede în totalitate în existenţa unor asemenea obiecte din afara lumii noastre. Am spus că şi chiar dacă ar fi sceptică, o asemenea persoană ar răspunde cu “Da!”. De ce ar fi aşa, dacă omul acela nu prea crede în OZN-uri?   

Ei bine, aici chestiunea atinge fondul primordial al fiinţei umane – nevoia de Salvatori, de Îndrumători, de cineva venit din afara lumii Pământului, şi care dispunând de un nivel tehnologic de sute de ori mai avansat decât al nostru, ar rezolva problemele civilizaţiei umane. Cam aşa ar gândi majoritatea oamenilor, dar în realitate o asemenea chestiune nu se prezintă deloc astfel. Pentru că dacă ar fi fost aşa, contactul oficial cu Ei ar fi fost demult stabilit şi poate că astăzi am fi făcut excursii de agrement pe Lună de exemplu.

Dar, dacă aţi vedea un OZN, ziua sau noaptea pe cer, în ce fel aţi reacţiona?

Vedeţi ceva luminos, care se deplasează foarte repede sau cu o traiectorie neregulată şi stranie, şi vă daţi seama că nu e nici avion, nici balon meteorolgic. V-ar marca o asemenea apariţie? Eu cred că da, pentru că subconştientul ştie şi percepe vibraţia acelui OZN ca fiind un obiect ce nu aparţine lumii noastre. În privinţa percepţiilor, trebuie să ştiţi că tot ceea ce se produce, inventează şi se fabrică în lumea noastră, automat ca informaţie ajunge în subconştientul fiecărui om, indiferent cine este persoana. Şi nu este necesar ca individul să ştie că a fost inventat sau fabricat ceva, pur şi simplu odată ce un lucru este realizat în lumea noastră, la nivel subconştient toţi oamenii Pământului primesc informaţia despre el. De aceea atunci când vedeţi ceva la depărtare, dar are încă forma nedesluşită, subconştientul vă transmite că e un avion sau un elicopter, căci simte imediat că e purtător de vibraţie umană specifică Pământului.

Este foarte important să vă daţi seama că subconştientul nostru poate percepe, chiar dacă mintea conştientă nu ştie asta, că într-o aeronavă sau într-un vehicul sunt fiinţe umane vii. Cu atât mai mult dacă vedeţi un OZN, şi aţi avea posibilitatea să-l urmăriţi suficient timp cât să percepeţi cu subconştientul, puteţi să detectaţi la nivel emoţional dacă există ceva viu în acel obiect sau nu. Pentru că Energia Viului se transmite permanent, de la orice fiinţă vie către orice fiinţă vie, indiferent că este între un om şi un extraterestru sau între un om şi un animal din fauna planetei. Acesta este un criteriu extrem de important pentru momentele în care aţi putea vedea vreun OZN.

În altă ordine de idei precum spuneam în numărul trecut al revistei, poate exista o vastă diversitate de vehicule ce aparţin multor civilizaţii, care au descoperit o fizică superioară şi care construind nave, au pornit în urmă cu milenii la explorarea galaxiei şi a universului. De asemenea, la fel cum noi punem acum problema distanţelor galactice în raport cu echipaje umane care ar pleca în explorări cosmice, la fel este posibil ca şi alte civilizaţii, la rândul lor, să fi ales varianta trimiterii de sonde automate prin galaxie. Astfel se evită riscul unor eventuale accidente ale echipajului.

O altă variantă este fabricarea de bioroboţi, care să arate exact ca fiinţele din lumea din care provin, şi care fiind complet cibernetizate şi cu surse de alimentare cuantice, să aibă o durată de viaţă de mii de ani. Un asemenea amănunt, de altfel deloc de neglijat dacă ne raportăm la vizitarea Pământului de către extratereştri încă din vremuri îndepărtate, este similar cu existenţa acelor 8 regi sumerieni, care au domnit înainte de ultimul Potop pentru o perioadă de 240.000 de ani, cea mai mică domnie având 10.000 de ani. Chiar dacă am considera că sistemul calendaristic era cu totul diferit de ce înţelegem noi, în ideea că cei 240.000 de ani ar echivala să zicem cu 5000 de ani actuali, şi tot se pune problema cum au reuşit cei 8 regi sumerieni să acopere o perioadă atât de mare de timp, dacă erau fiinţe vii precum oamenii?

Următorul episod<< Sunt OZN-urile reale? – IISunt OZN-urile reale? – IV >>
Articolul precedentProtocoalele extraterestre – XIX
Articolul următorFamilia
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile