Timp estimat de citire: 4 minute

Începe să se schimbe paradigma ce vizează modul în care oamenii Pământului înțeleg viața și evoluția.

Între editorialul de luna trecută și cel de acum au avut loc multe evenimente la noi în România. La momentul în care redactez acest editorial continuă ieșirea în stradă a românilor în zeci de orașe. Se pare că într-adevăr a avut loc un prim val al trezirii spirituale, românii în majoritatea lor dându-și seama de minciunile celor de la guvernare.

Este însă important să reținem din ce oraș a pornit scânteia protestelor în toată țara, după ce în Timișoara autoritățile s-au jucat cu locuitorii de acolo după cum au vrut ele. Brăila a fost epicentrul declanșării protestelor, și putem observa că atât Brăila, cât și Timișoara, au în denumirea lor particula „Ra” care înseamnă Lumină. Așa cum spusesem într-o emisiune din luna februarie de pe canalul 6TV Youtube (între timp emisiunea a fost ștearsă de Youtube), la momentul Lunii Pline din 28 martie aveau să se petreacă în România o serie de evenimente care cumulate urmau să ducă la o stare de lucruri diferită de cea de până în acel moment. Ceea ce s-a și întâmplat. Faptul că deja a trecut o săptămână de la momentul declanșării protestelor în toată țara, și până la momentul acestui editorial, demonstrează că ceva s-a mișcat în cele din urmă în conștiința colectivă a națiunii noastre.

Dacă lucrurile au luat amploare în ceea ce privește trezirea românilor, în fața valului de minciuni ale guvernanților, înseamnă că undeva o Energie Divină a cauzat „scurt-circuitul” în structura cerebrală a milioane de români. Dar și a altor națiuni europene, căci vedem lupte de stradă în multe capitale și orașe europene, ale cetățenilor cu forțele de ordine. Este un joc al energiilor care face parte din Planul Divin pentru omenire. Dar cum s-a întâmplat trezirea aceasta a românilor? A fost oare din cauza exagerărilor cu minciunile referitoare la numărul de victime C0v1d? Sau a înțelegerii din partea multor milioane de români că indiferent dacă te vaccinezi, autoritățile susțin prin minciună că tot te poți infecta?! Păi dacă faci vaccinul, cum să mai iei C0v1du vieții…? Dar iată că s-au făcut gafe și s-au raportat decese chiar și după ce unii și-au făcut vaccinul. Și atunci românii și-au dat seama că printre toate aceste informații și știri sunt minciuni. Probabil că era necesară exagerarea asta ca să determine în psihicul românilor – în această latură a inteligenței SQ – trezirea unor segmente informaționale necesare înțelegerii situației de dincolo de aparențe. Și uite așa s-a declanșat toată treaba pe care am văzut-o cu toții la televizor.

În tot acest proces au intervenit, la cererea unor civilizații evoluate, energiile Dragonilor.

Însă aici lucrurile iau o întorsătură diferită, deoarece în tot acest proces au intervenit, la cererea unor civilizații evoluate, energiile Dragonilor. Aceștia au existat într-adevăr în perioada dintre Lemuria și Atlantida, și mulți Maeștri Ascensionați din vremurile acelea au lucrat împreună cu Dragonii. Energiile lor sunt deosebite, deoarece prin ei sunt dirijate energii ale unor Conștiințe Colective. În străvechime în perioada Atlantidei unii magi au fost corupți de ego-ul propriu, alunecând pe partea întunecată, iar relația lor cu dragonii luase o turnură la fel de întunecată. Astfel unii dragoni au devenit răi, și așa s-a ajuns să fie menționați în unele legende străvechi, până în zilele noastre. Apoi după prăbușirea definitivă a Atlantidei dragonii au fost retrași de pe Pământ de către Consiliul Luminii, deoarece implicarea lor s-a dovedit a fi prea riscantă la impactul cu rasa umană. De atunci încoace, dragonii au lipsit de pe Pământ, existând doar în povești, basme și mitologie. Dar iată că în planul de salvare derulat de către civilizațiile galactice s-a decis adăugarea implicării din nou a energiilor dragonilor, deoarece este ceva special în acest tip de energie.

De ce s-a decis impicarea dragonilor din partea civilizațiilor evoluate care ne ajută?

Se spune că dragonii au fost creați din Atomul Divin Primordial și ca urmare ei sunt purtătorii energiei divine în mod direct. Rolul lor, mai ales în vremurile de demult, dar acest rol are aceeași semnificație și în prezent (la scara universului timpul ca și concept al minții noastre nu există), este acela de a ne readuce aminte de energia feminină, prezentă oriunde în univers. O mare parte din rolul lor cuprinde readucerea credinței, a curajului, eliminarea integrală a blocajelor negative din civilizația umană, dar și reaprinderea iubirii în sufletele oamenilor. Deci este clar că undeva în apropierea dimensiunii Pământului au fost aduse energiile dragonilor, care au început să lucreze în omenire, iar decizia unui astfel de mutări, în bătălia împotriva întunecaților, a fost luată în urma multiplelor observații din partea civilizațiilor evoluate referitoare la faptul că oamenii Pământului nu pot singuri să se elibereze din jocul acesta murdar și complicat al ocultei mondiale.

Ca urmare, energia dragonilor s-a alăturat celei a Geei, astfel că odată cu Luna Plină din data de 28 martie, din zodia Berbecului – care este un simbol al dragonilor – asemenea energii au început să intre în câmpul planetei, infiltrând conștiința colectivă umană. Este foarte posibil să vedem de-a lungul următoarelor luni evenimente care să ducă în mare parte, cel puțin până la solstițiul de vară, la dizolvarea, căderea sau destructurarea multor scheme vechi, folosite îndeosebi în viața politică planetară, dar și a unor mentalități vechi, care până deunăzi erau impuse de ocultă multor națiuni.

Dumnezeu este acolo tot timpul. El așteaptă ca oamenii să-L cunoască în cele din urmă…

Faptul că națiunile Europei și Americii încep să se trezească, duce la următoarea viitoare realitate concretă. Începe să se schimbe paradigma ce vizează modul în care oamenii Pământului înțeleg viața și evoluția. Această paradigmă include deja necesitatea eliminării controlului din partea acestei structuri întunecate, care vreme de milenii și-a făcut de cap pe această planetă. Dar ca să putem înțelege schimbarea paradigmei, ce înseamnă ea și urmările ei, trebuie să trecem prin ea și să o trăim. Altă cale nu există.

Schimbarea deja a început!   

Următorul episod<< Suntem sau nu spirituali? (I)Suntem sau nu spirituali? (III) >>
Articolul precedentGenerația cu Cheia la gât
Articolul următorFenomenul OZN – invizibilitate (I)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
dr. Sergiu Fendrihan
dr. Sergiu Fendrihan
1 an în urmă

Spirituali nu stiu dar prosti si lipsiti de cunostinte stiintifice cu siguranta! mai reluati manuallel de chimie fizica biologie din liceu macar

Gabi
Gabi
1 an în urmă

Fiți liniștiți că n-aveți nici 10% din cunoașterea acestor oameni care scriu la revista Cosmos.