© Joseph Ventura
Timp estimat de citire: 3 minute

Sondele automate americane au identificat în anumite regiuni formaţiuni ciudate, cu geometrie obţinută artificial.

Ciudăţeniile descoperite de sondele automate americane pe planeta Marte au dat de gândit foarte mult celor de la NASA, chiar dacă aceştia ulterior primirii sutelor de fotografii făcute de sondele automate le-au cenzurat pe toate cele în care apar aceste ciudăţenii, atunci când le-au oferit spre informarea opiniei publice.

De ce această secretomanie chiar şi în 2019? Păi să vedem de ce…

Reluând ideea de la sfârşitul episodului din numărul trecut, regii sumerieni erau cyborgi sau fiinţe inteligente extraterestre?

Între numărul din august şi acesta din septembrie ne-au sosit informaţii şocante referitoare la faptul că pe Marte a existat într-adevăr o civilizaţie, din care provine rasa noastră albă, care are caracteristica unică a unui ritm circadian diferit faţă de al celorlalte trei rase ale lumii noastre. Informaţia explodează pur şi simplu şi este pe cât de şocantă, pe atât de credibilă, conform datelor trimise de sondele automate americane şi studiilor efectuate vreme de două decenii asupra misterului planetei roşii.

În urmă cu aproximativ 2 milioane de ani în urmă pe Marte a avut loc un război care a trimis civilizaţia marţiană sau ce a mai rămas din ea sub stratul gros de sol roşu. Nu degeaba legendele şi miturile au plasat între Marte şi Jupiter, unde actualmente se află centura de asteroizi, planeta Phaeton care a fost distrusă în cursul acelui război.

Dar cine a adus războiul asupra civilizaţiei marţiene?

Următorul episod<< Suntem urmaşii marţienilor? – I (Noutăți 2019)Suntem urmaşii marţienilor? – III (Noutăți 2019) >>
Articolul precedentKaballa şi omul – I
Articolul următorSănătatea spirituală a naţiei
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile