Suntem urmaşii marţienilor?
© CC0 Pixabay
Timp estimat de citire: 5 minute

Marţienii s-au refugiat în zonele subterane ale Pământului în planul eteric formând împreună cu mesagerii altor civilizaţii benefice ceea ce cunoaştem acum sub numele de Shamballa.

Civilizaţia umană se află la ora actuală într-un plin avânt tehnico-ştiinţific. De la un an la altul beneficiem de tot felul de descoperiri şi invenţii care contribuie la ridicarea nivelului de evoluţie, chiar dacă multe dintre cele inventate au încă preţuri destul de scumpe.

Gradul de tehnologizare tinde totuşi să depăşească treptat nivelul de moralitate al oamenilor, dovezi în acest sens fiind armele folosite în scopuri militare sau invenţiile care sunt utilizate în scopuri de lovire a inamicului în manieră neconvenţională prin schimbarea şi dirijarea climei.

Dar dincolo de asemenea aspecte care oricum fac parte din jumătatea întunecată a oamenilor, să vedem de ce actuala societate umană, aşa cum este ea, se prezintă astăzi în felul în care ştim cu toţii. Practic omenirea este condusă încă din umbră de Illuminati şi toţi acoliţii lor care prin tot ceea ce dirijează, deţin 90% din resurse – bani, bogăţii ale subsolului etc. oferind 10% din acestea celor 7,5 miliarde de fiinţe umane.

Deci civilizaţia umană trăieşte într-un soi de sclavie modernă, în care tehnologia care ar trebui să determine evoluţia spirituală, joacă rolul de factor de menţinere a stadiului de blocare a trezirii spirituale.

De ce?

Simplu, pentru că deocamdată ştiinţa este fără conştiinţă, fiind bazată doar pe înţelegerea la nivel de intelect.

Dar partea cea mai neplăcută a acestei realităţi este cea referitoare la originea acestei stări de lucruri. În numărul anterior al revistei făceam referire la faptul că noi suntem urmaşii civilizaţiei marţiene, deoarece ciclul de 23 de ore şi 56 de minute al Pământului, care este imprimat în noi, a fost grefat pe un ciclu mult mai vechi de 24 de ore şi 29 de minute corespunzător ca durată planetei Marte. Deci se pare că marţienii au emigrat pe Pământ în urma unui război care le-a devastat planeta, purtat împotriva reptilienilor care au invadat sistemul solar cu aproximativ 60.000 de ani în urmă.

Din arhivele akashice, dar şi din pergamente străvechi cum sunt cele hinduse şi tibetane, aflăm că reptilienii au venit pe Pământ făcând o alianţă cu Anunnaki care deja se aflau aici în zona Mesopotamiei.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Suntem urmaşii marţienilor? – IISuntem urmaşii marţienilor? – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?