Suntem urmaşii marţienilor? – IV
© CC BY-SA 2.0 / Flickr
Timp estimat de citire: 4 minute

Nivelul de conştiinţă al omenirii creşte încet şi sigur şi în curând la scara timpului vom vedea întâmplându-se lucruri care ţintesc libertatea spirituală a civilizaţiei umane.

Deşi ne aflăm în plin avânt tehnico-ştiinţific, invenţiile şi noutăţile ţinând cap de afiş în fiecare an în multe domenii de activitate, societatea noastră este vulnerabilă din punct de vedere emoţional. Această latură emoţională a noastră, a oamenilor, de cele mai multe ori poate fi folosită de către reptilieni de exemplu pentru a manevra mentalul individual şi comun.

Emoţionalul este o parte componentă principală a personalităţii noastre. Atlanţii sunt un exemplu al eşecului emoţional, odată ce au intrat în declin şi apoi au dispărut ca civilizaţie, sabotându-şi propria existenţă prin împingerea la extrem a laturii emoţionale negative. Asta s-a întâmplat datorită interferenţelor din partea reptilienilor care au jonglat cu componente genetice în ADN-ul speciei umane.

În vremuri cu mult dinainte ca Rama arianul să pornească din vechea Dacie către Asia, cu intenţiile sale civilizatoare, marţienii care au scăpat din distrugerea civilizaţiei lor s-au refugiat pe Pământ, cea mai apropiată planetă faţă de Marte la vremea aceea.

Reptilienii i-au folosit pe marţienii veniţi pe Pământ fie ca sclavi, fie au stat în umbră influenţând modul în care supravieţuitorii de pe Marte s-au adaptat la clima şi specificul planetei noastre, integrându-se în specia umană. Este foarte posibil ca marţienii să fi dispus de ceva tehnologie şi atunci în rivalitate cu reptilienii, să fi fost una din grupările de zei care au încercat să protejeze oamenii acelor vremuri de intruziunea reptiliană.

De-a lungul mileniilor conflictul dintre grupări, marţienii-pleiadeenii-siriusienii pe de-o parte şi reptilienii pe de altă parte, a dus la ceea ce vedem azi în societatea modernă.

Bătălia se duce acum tot la nivel informaţional, pentru că oricum în univers totul este informaţie, dar acum mijloacele prin care sunt folosite informaţiile au devenit mult mai sofisticate. Acestea influenţează din nou latura emoţională umană, ţinând societatea într-o stare relativă de amorţeală a conştiinţei, pentru că între necesităţile material-financiare ale familiei, responsabilităţile profesionale şi activitatea societăţii în general, reclamele ne bombardează mintea, simţurile şi emoţiile. Suntem astfel asaltaţi zilnic de mii de impulsuri care ne fragmentează atenţia şi asta este o perfidă tactică reptiliană prin care oamenii sunt ţinuţi în continuare departe de adevăr.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Suntem urmaşii marţienilor? – III

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?