Supraconştientul şi percepţiile
© Bigstock

Pacea interioară este garantul percepţiilor primite la nivelul Sinelui spiritual, al intuiţiei, la nivelul trăirii sufletului.

Trăim într-o lume a informaţiilor de tot felul… De la cele provenite din natură până la cele emise de tot felul de dispozitive inventate de noi, informaţiile sunt de ordinul zecilor de mii zilnic.

Noi nu realizăm, fiind angrenaţi în atâtea activităţi cotidiene, câte informaţii ne asaltează pe nivelul conştient. Sunt sute de informaţii într-o oră, de la zgomotul auzit afară în stradă în apropierea locuinţei, până la cele de la bulevard unde mii de maşini pe zi trec şi claxonează şi turează motoarele.

Dar pe nivelul subconştient, suntem noi oare în măsură să evaluăm câte informaţii ne asaltează fără să ne dăm seama? Dacă totuşi pe nivelul conştient sunteţi capabili să percepeţi o parte din zgomotele din jur, evitându-le pe cele mai neplăcute pe cât puteţi, pe cele pe care subconştientul le percepe nu le puteţi gestiona şi asta pentru simplul fapt că vă scapă atenţiei.

Este adevărat că acuma nu o să ne apucăm să stăm să numărăm câte zgomote percepem ca să începem să le izolăm, ar însemna că n-am mai face nimic altceva toată ziua. Totuşi avem alte posibilităţi la îndemână pentru a putea percepe acele zgomote şi informaţii perturbatoare şi să le izolăm faţă de cele care ne sunt cu adevărat folositoare.

De obicei aşa cum spuneam noi percepem o parte a informaţiilor cu ajutorul conştientului. Cum se întâmplă asta? Simplu!

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile