Puțină
Cunoaștere Universală
Nu Strică Nimănui

Cu revista în mână transcezi dualitatea...

Iniţial n-am vrut să spun nimănui că citesc COSMOS, nu de alta dar nu vroiam să vină Agenții după mine. În plus, puteam să mă și laud la o bere cu prietenii despre informațiile și cunoașterea pe care o dobândeam. Între timp, am început să mă simt singur și am recomandat-o și altora. Așa am devenit colaborator și Ambsador Cosmos. Suprinzător, a început să se formeze și o comunitate, ceea ce e bine pentru că se împlinesc Profețiile.

ANDREI S. GRAMA //  ​Deprogramator

Revista COSMOS Editura Sananda

Îți mulțumim că ești interesat de munca noastră. Împreună cu revista COSMOS, cărţile de la editura Sananda conţin informații menite să producă iluminări spontane, salturi în conștiință sau pur și simplu să te ajute cu filmul vieții.

Cabinetul COSMOS

CABINETUL COSMOS
Cunoaştere Practică

​AMBASADOR COSMOS
​Sincronism

REVISTA COSMOS
Conținut Premium

Singura limită este doar imaginaţia ta...

Cunoaşterea şi înţelepciunea le vei găsi în interiorul tău dar le vei găsi şi citind. De cele mai multe ori, confuzia şi îndoiala sunt atât de mistuitoare încât înainte să părăsim această lume, majoritatea oamenilor regretă că nu şi-au trăit cele mai măreţe vise. Revista COSMOS are grijă să te scoată din acele zone umbroase ca tu să poţi să-ţi trăieşti visele fără regrete.

ANCA ELENA IVANOV  //  Profa de Geogra

Transmisiuni
Misiune

Direct și conștient din Tărâmurile Device
Expunem slove folosind dispozitive electronice
Fără psihedelice - transpunem prin creion
Clișee atemporale demne de un Science-Fiction

E greu să etichetezi revista COSMOS...

Consider că este una dintre cele mai importante publicaţii în ceea ce priveşte procesul de tranziţie a Pământului în Epoca de Aur. Nu este New Age şi nici Old Age, este ca și atunci când mintea ta se extinde la un nivel universal. Se dezbat subiecte care la ora actuală ar putea schimba întregi sisteme de credință și dogme la nivel planetar, atât concepte din religie cât și din știință. Se dezbat fenomene paranormale, conspirații, mistere și spiritualitate la limita imposibilului, toate având răspunsul la tine în suflet.

VALENTINA NEACȘIU  //  Consilier Social