Tăcerea este o practică spirituală care vindecă orice boală, inclusiv cele considerate incurabile de către medicina voastră modernă.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Foarte mulți dintre voi vă aflați, și unii dintre voi poate nu înțelegeți asta, alții nu sunt conștienți că se află într-un asemenea stadiu, într-o perioadă în care simțiți nevoia de a nu mai vorbi atât de mult.

Procesul acesta este unul de purificare și de început de elevare al ființei voastre în același timp. Mulți dintre voi care deja de câțiva ani treceți printr-un asemenea proces, vă întrebați de ce vi se întâmplă o asemenea schimbare, deși constatați că multe lucruri în viața voastră se îmbunătățesc tocmai datorită unei astfel de tranziții către o nouă stare. De asemenea, foarte mulți dintre voi nu mai suportați nesfârșita trăncăneală de la unele posturi de televiziune, vă plictisește repede sau chiar vă irită, și vă provoacă partea mai puțin cizelată din voi să reacționeze emoțional de-o manieră negativă...

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentComunicări interdimensionale – Întoarcerea Acasă
Articolul următorCalul de aur al voievodului Ștefan
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Grozav Andreea

Multumesc pentru perspectiva!