În ultimii ani au mai fost date omenirii încă vreo câteva chakre, unele conectate cu energia Mamei Geea dar și cu astralul inferior…

Despre corpurile subtile există în prezent o bogată literatură și informație, astfel încât aproape toți cei care studiază spiritualitatea știu ce sunt aceste corpuri și cum se numesc ele. Dar aceasta este partea exoterică a informațiilor despre corpurile subtile, adică cele ce au fost oferite publicului larg din lumea-ntreagă pentru a fi cunoscute.

În spiritualitate există două aspecte, ezoterismul – partea care se ocupă cu transmiterea cunoașterii spirituale doar inițiaților, adică cei care pornesc pe Calea Spirituală cu adevărat, și exoterismul – adică ceea ce este oferit ca informație publicului larg, de obicei informații mai puțin profunde care să poată fi înțelese de către majoritatea oamenilor.

Din acest punct de vedere, toți aceia pe care-i vedeți prin diferite emisiuni sau sunt autori de cărți și afirmă că ceea ce spun ei este ezoteric, aceia nu știu despre ce vorbesc și prin urmare, oricât de mulți fani ar avea, sunt niște necunoscători. Căci ezotericul este ceva ce nu poate fi oferit mulțimii, atâta timp cât majoritatea oamenilor sunt preocupați preponderent doar de partea materială a vieții.

Conform informațiilor oferite de Marea Fraternitate Albă omenirii, prin diverși mesageri de-a lungul mileniilor anterioare, acum cunoaștem câte ceva despre faptul că noi ca ființe avem 7 corpuri subtile, care sunt direct conectate la cele 7 chakre principale. Le știm care sunt, în afară de corpul fizic noi mai avem Corpul Eteric, Corpul Astral – considerat de unii a fi Corpul Emoțional, Corpul Mental, Corpul Cauzal – conștiința, Corpul Sufletesc și Corpul Spiritual. Și cele 7 chakre – Chakra Rădăcină, Chakra Ombilicală, Chakra Plexului Solar, Chakra Inimii, Chakra Gâtului, Chakra Frunții și Chakra Creștetului. Începând cu Chakra Rădăcină care corespunde Corpului Fizic, fiecare dintre celelalte șase este conectată la corpul subtil corespunzător. Dar asta nu este tot…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodTainele corpurilor spirituale (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Tainele corpurilor spirituale
Articolul precedentCronologie galactică (I)
Articolul următorCând OMUL contează cu adevărat
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile