Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Tainele Tarotului – Justiția și Spânzuratul

Tainele Tarotului – Justiția și Spânzuratul

0
2617
Andrei S. Grama
@ Cabinetul Cosmos
Timp estimat de citire: 4 minute

Justiția indică un sens al îndreptării anumitor lucruri care nu au mers bine. Iar Spânzuratul ne semnalează eventualele probleme care pot apărea în viața noastră.

Următoarele două cărți de Tarot din seria Arcanelor Majore sunt Justiția și Spânzuratul. În circuitul acestor Arcane, conform învățăturilor aduse din cele 22 de Lumi Celeste, Justiția și Spânzuratul reprezintă un prag la care tipurile de energii și structuri ale Geometriei Sacre întâmpină o distorsiune cauzată de felul în care oamenii preiau asemenea energii și le aplică în viața lor.

Justiția fiind o carte care se referă la noțiunile de dreptate și echilibru, vom vedea în ce fel acționează ea în etalarea Tarotului atunci când o raportăm la o anumită problemă. Preluând energiile de la cartea precedentă Roata, care este purtătoarea cauzei și efectului ca principiu, Justiția preia acest mecanism și-l aplică în raport cu situația despre care vrem să obținem niște răspunsuri. Deci la o primă analiză vedem cum energiile trec prin acest circuit al Arcanelor Majore, și se manifestă ca faze ale unor procese transformatoare care ne explică anumite aspecte ale devenirii noastre ca ființe și specie.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

   
Următorul episod<< Tainele Tarotului – Eremitul și Roata DestinuluiTainele Tarotului – Moartea și Răbdarea >>

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?