Timp estimat de citire: 3 minute

La o simplă analiză prin raportare la Arcanele Majore putem afla în linii mari cele mai importante trăsături ale propriei personalități.

Iată o altă metodă de a afla câte ceva și la modul concret despre ce este imprimat de la naștere în structura noastră. Momentul în care venim pe lume este imprimat în structura noastră fiică, prin vibrațiile energetice pe care le asimilăm din acel moment înainte.

Sistemul calendaristic pe care-l avem împarte data nașterii în trei: zi, lună și an. În privința zilelor avem un maxim de 31, lunile sunt în număr de 12, iar anii îi putem calcula numerologic prin cele două grupe, grupa lui 19 și a lui 20 – pentru cei născuți începând cu anul 2000, și a doua grupă începând cu anii 40 din 1940, admițând că mai sunt oameni născuți atunci care încă trăiesc în prezent.    

Dat fiind faptul că numărul Arcanelor Majore din Tarot este de 22, raportat la zilele de naștere între 23-31 ale lunii vom reduce aceste numere la o singură cifră. Astfel 23 devine 5, 24 devine 6 și așa mai departe până la 31 care devine 4. Asta pentru a putea stabili raportarea la Arcanele Majore. În privința lunii avem 12 luni și ca urmare vom folosi doar primele 12 Arcane Majore, deoarece sunt un fel de matrice vibrațională și simbolică. Cât privește cifrele 19 și 20, ca grupe, ele corespund Arcanelor 19 și 20, iar cifrele terminale ale anilor le reducem de asemenea la una singură. De exemplu 74 din 1974 devine 11 – Arcana 11, 86 din anul 1986 devine 14 – Arcana 14 și tot așa.  

Să luăm un exemplu de calcul tarot numerologic. O dată de naștere la întâmplare: 18.04.1993.

Articolul precedentMelanina și capacitățile spirituale
Articolul următorUndele Gamma și evoluția spirituală (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile