Tarotul îți spune ce și cum să faci, și procedând în acest fel, îți schimbi atitudinea, mentalitatea și energia.
Timp estimat de citire: 3 minute

Când consultați Tarotul, prin simbolistica acelor Arcane Majore selectate și etalate, vă vorbesc cei 22 de aminoacizi din interiorul ADN-ului nostru.

Așa cum veți citi în acest articol, deși în mintea voastră ar putea apărea ideea că nu ar exista nicio legătură între Tarot și genetică, în realitate poate fi vorba de o conexiune într-atât de subtilă, încât să nu ne dăm seama la o analiză imediată.

Arcanele Majore ale Tarotului sunt în număr de 22, la fel ca numărul de Lumi Celeste care au contribuit la îmbogățirea zestrei genetice umane prin diferite aspecte concrete, pornind de la ADN și până la mecanisme de evoluție spirituală aplicate practic prin tehnici anume. De asemenea, corpul uman conține 22 de aminoacizi esențiali, 20 dintre ei având un rol standard în ADN-ul uman, și alți doi fiind încorporați cu rol de translație referitor la anumite mecanisme genetice. Putem spune că fiecare dintre acești 22 de aminoacizi reprezintă un „dar” oferit omului de către fiecare dintre cele 22 de Lumi Celeste, ca participare la acest magnific proiect numit „Homo Sapiens”.

Desigur că ar fi dificil să stabilim în acest articol o corelație între fiecare Arcană Majoră și fiecare aminoacid, dar poate că vom face asta cu ocazia altui articol, după o analiză mai elaborată a acestei conexiuni. Dar cel puțin pentru acum, să rulăm la nivel mental ideea că există într-adevăr o legătură subtilă între fiecare Arcană Majoră din Tarot și fiecare dintre cei 22 de aminoacizi. Este evident că simbolul fiecărei Arcane Majore conține o informație referitoare la unul dintre aspectele noastre.

V-ați gândit vreodată că acești 22 de aminoacizi sunt reflectați în exterior, prin personalitatea noastră, sub forma diferitelor aspecte de manifestare?

Când consultați Tarotul pentru diferite probleme cu care vă confruntați, în realitate, prin simbolistica acelor Arcane Majore selectate și etalate, vă vorbesc cei 22 de aminoacizi din interiorul ADN-ului nostru. Practic, Arcanele Majore etalate reflectă fiecare dintre ele 10 aspecte – etalarea cel mai des folosită este Crucea Celtică cu 10 cărți – care au legătură cu 10 dintre cei 22 de aminoacizi din corpul vostru. Cu alte cuvinte, acele Arcane Majore care se reflectă în cei 10 aminoacizi vă transmit informația despre cei 10 aminoacizi care au legătură cu problema voastră. Și din interacțiunea acestor 10 aminoacizi vine prin intermediul vorbirii, al imaginilor din Arcanele Majore și prin interpretarea informațiilor, soluția conținută în cei 10 aminoacizi. Într-un fel sau altul, putem înțelege destul de ușor că aminoacizii conțin atât întrebările care au legătură cu chestiunea în cauză, cât și răspunsurile pe care le căutăm. Și asta pentru că aminoacizii conțin în interiorul lor întregi secvențe program ce provin din ADN-ul propriu.

Fiecare aminoacid conține un răspuns sub forma unei informații precise, referitor la problema pe care o avem și care este reflectată de cele 10 Arcane Majore etalate. Dacă ne confruntăm cu problema, este un semn că prin mentalitatea noastră am transmis către ADN-ul propriu și deci și către aminoacizi niște comenzi greșite, care prin manifestarea eronată a personalității noastre ne-a dus într-o situație dificilă. Descifrarea prin intermediul etalării ne transmite cum să descâlcim prin aplicarea unor mentalități și atitudini corecte, astfel încât la nivelul aminoacizilor implicați, să se desfășoare o reacție corectă, care duce în cele din urmă la găsirea atitudinii corecte pe care este necesar să o manifestăm, pentru a rezolva cu bine chestiunea.

Deci, Tarotul îți spune ce și cum să faci, și procedând în acest fel, îți schimbi atitudinea, mentalitatea și energia. Iar această schimbare este înregistrată de către aminoacizi la nivelul ADN-ului propriu. Și în acest fel putem înțelege ce legătură există între Tarot și cei 22 de aminoacizi din corpul nostru.

Articolul precedentLumea ca o scenă
Articolul următorRecomandări C0v1d-19 pentru acasă
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile