Dacă energia noastră personală nu este aliniată cu noile frecvențe, structurile noastre pot deveni pur și simplu copleșite, deranjate, iar asta duce la unele dereglări, care se lasă cu probleme de sănătate destul de urâte.

În multe grupuri de spiritualitate se vorbește despre anumite simptome ale Înălțării/Ascensiunii spirituale, atât emoționale și mentale cât și fizice (oricum toate acestea sunt interconectate).

Se știe deja că atât planeta cât și conștiința umană trec prin schimbări de neimaginat. Multe dintre aceste schimbări sunt rezultatul unei infuzii de vibrație/frecvență înaltă (sau cel puțin o frecvență diferită de ceea ce umanitatea a experimentat în ultimii 2000 de ani) care vine către Pământ prin intermediul unor radiații solare via centrul galactic (Ciclul Solar 25). Aceste radiații vor produce mutații în geneticul nostru.

NOTĂ: În general, în limbajul New Age, atunci când folosim sintagma frecvență/vibrație înaltă, ne referim la stări de o calitate superioară (iubire, pace, bucurie) față de stările joase de calitate inferioară (frică, anxietate, furie). A nu se confunda cu Frecvențe Extreme Joase (ELF), unele dintre acestea, din punct de vedere electromagnetic, fiind chiar frecvențe folosite în vindecare (vezi THERAPHI).

În mod normal, conform învățăturilor New Age, vibrațiile înalte ne vor ajuta într-un final să ne vindecăm și să ne curățăm de vechile tipare și sisteme de credință prin faptul că vor provoca anumite stări modificate de conștiință dar în același timp, aceste schimbări și transformări ne pot ridica la fileu și câteva provocări. Așa cum a dovedit de nenumărate ori Dr. Korotkov profesor de biofizică la Universitatea din St. Petersburg și inventatorul aparatului Bio-Well, noi suntem la bază ființe de lumină, deci energie, iar energia poartă în fiecare om o anumită amprentă vibrațională, specifică individului. Dacă energia noastră nu este aliniată cu noile frecvențe în această tranziție de la jos la înalt, structurile noastre (fizic, mental și emoțional) pot deveni pur și simplu copleșite, deranjate (la capătul opus, din contră, poate apărea o imperceptibilitate și desensibilizare) iar asta duce la unele dereglări, care se lasă cu probleme destul de sănătate destul de urâte.

Câteva dintre simptomele Înălțării/Ascensiunii pot fi: insomnii, dureri de cap, supra-energizare, lene, depresie, anxietate, instabilitate emoțională, confuzie, tinitus, palpitații, stări similare gripei, probleme de memorie, dezorientare, dureri în diferite părți ale corpului (mai ales acolo unde ai de lucrat), senzația că trăiești în două lumi deodată sau că nu mai aparții acestei lumi, chiar și probleme neurologice și boli acute sau cronice (cel puțin parțiale) care rezultă din supra-sarcina energetică.

Gândiți-vă la următorul exemplu. Este ca și cum conectezi un dispozitiv electronic de 110 volți la o priză de 220 de volți. Poate dispozitivul va merge o perioadă dar după un timp va intra în supra sarcină și se va arde. Nu este vina curentului electric și nici a dispozitivului, pur și simplu este o problemă de incompatibilitate.

Există multe explicații ale acestui flux de energie vibrațională înaltă, dar și a faptului că această energie nu curge către noi în mod natural ci este chiar perturbată în procesul ei de revărsare asupra Pământului, prin diferite tehnologii cum sunt cele HAARP sau antenele 5G care creează un fel de plasă interferentă cu lumina solară naturală, creând la bază un fel de haos energetic tulburător pentru sistemul nostru nervos. Indiferent de unde provine această energie sau de ce vine acum și cum se manifestă, concluzia este că are loc și suntem afectați cu toții (chiar și dacă nu-ți dai seama), mai ales că legătura cu Spiritul este la marea majoritate slabă și fără să-și dea seama pică în plasa fricii și a îngrijorării, ceea ce le face să le scadă vibrația personală și să rateze Ascensiunea prin neadaptare.

INTEGRAREA FRECVENȚELOR SUPERIOARE

Pentru ca structura ta fizică să proceseze cu ușurință și fără efort această energie de vibrație mai înaltă, sunt necesare două lucruri:

1. Vibrația corpului tău trebuie să fie compatibilă cu vibrația energiei care intră în structurile tale. Cu alte cuvinte, corpul tău are nevoie să vibreze la, sau aproape de aceeași frecvență ca și energia care vine. Nivelul vibrației tale este întotdeauna în relație directă cu frecvența gândurilor tale. Gândurile pozitive și iubitoare produc frecvențe mai mari (gânduri partajabile și ușor de distribuit), în timp ce gândurile negative și de frică produc frecvențe mai joase.

2. Fiecare parte a corpului tău are nevoie să fie liberă de blocaje emoționale, astfel încât energia să poată curge uniform în tot corpul tău. Blocajele apar atunci când stocăm probleme în corpurile noastre – acestea includ rănile emoționale (respingere, abandon, umilință, trădare și nedreptate) și temerile viitoare. Orice credință neputincioasă pe care o avem poate duce la un blocaj emoțional care este stocat în corp. Este posibil să nu observăm acest blocaj până când energia nu încearcă să curgă prin această parte a corpului și ne semnalează un blocaj. Energia blocată este apoi stocată până când blocajul este eliberat. Această energie blocată devine energie stagnantă și rezultatul poate rezulta într- formă de boală sau răni. Durerea poate apărea, de asemenea, fără nicio manifestare fizică de boală sau rănire. Durerea, cu sau fără manifestare fizică, este modul prin care corpul nostru ne spune că există un blocaj care trebuie abordat pentru ca energia să curgă lin. Când energia curge, corpul se vindecă.

De exemplu, dacă aveți o problemă emoțională a inimii care nu a fost eliberată, problema poate provoca un blocaj energetic și atunci când o energie de vibrație mai mare încearcă să curgă, ritmul cardiac se dă peste cap și astfel apar probleme de inimă. Abordarea problemei fizice nu este suficientă pentru vindecare. Trebuie eliberat și blocul emoțional.

Corpul nu minte. Dacă acorzi atenție corpului tău, vei ști exact unde curge energia și unde este blocată. Cu cât energia este blocată mai mult timp într-o anumită parte a corpului, cu atât stresul fizic sau emoțional este mai mare.

Vestea bună este că atunci când energia curge liber prin corpul tău, ea are puterea de a te vindeca și de a-ți sprijini ascensiunea la următorul nivel de conștiință, inclusiv sănătatea și bunăstarea.

DACĂ AVEȚI UN BLOCAJ DE ENERGIE SAU O SUPRASARCINĂ…

Dacă credeți că experimentați o frecvență mai mare sau un aflux mai mare de energie care vă cauzează probleme, puteți cere Sinelui vostru superior să scadă energia și apoi să o crească treptat la o viteză și o intensitate pe care corpul dumneavoastră o poate gestiona. Este esențial să vă pregătiți în mod conștient corpul pentru frecvențe din ce în ce mai mari de energie.

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă alinia corpul la energiile cu frecvență mai înaltă și pentru a susține un flux de energie crescut:

Respirația
Respirația poate fi un remediu puternic pentru mișcarea și dirijarea energiei. Imaginează-ți că, pe măsură ce respirați profund și încet, energia se mișcă în mod egal prin toate părțile corpului tău. Concentrați-vă mai multă atenție asupra zonelor în care energia poate fi blocată.

Mișcare
Qi Cong, Yoga, Tai Chi, sport, mersul la sală sau orice tip de mișcare care îți face corpul să devină mai tonifiat și puternic.

Wellness
Masaj, acupunctură, presopunctură sau orice activitate corporală care degajează și pun în mișcare energia. Cei care sunteți în București puteți apela la tehnologia THERAPHI cu plasmă luminică de la cabinetul nostru care este ideală pentru echilibrarea chakrelor, reducerea inflamațiilor și detox emoțional.

Vorbește frumos cu trupul tău
Când gândim sau vorbim urât despre corpul nostru, aceste înregistrează tiparele în subconștient, apoi îți răspunde pe măsură. Vorbește cu dragoste și iubire despre corpul tău, fără să devii narcisit(ă). Dragostea de sine este una dintre cele mai bune moduri de a-ți crește vibrația și foarte prost înțeleasă (vă rog nu confundați iubirea de sine cu iubirea de ego).

Hidratarea
Deoarece corpurile noastre sunt în mare parte apă, hidratarea cu apă de calitate vă permite să vă mențineți vibrația ridicată și să “spălați” toxinele acumulate în corp. Un corp hidratat suficient menține o energie kundalini pe măsură, altfel “motorul” metabolismului tău se poate cala.

Nutriție
Tot ceea ce pui în corpul tău are o vibrație și această vibrație influențează direct vibrația corpului tău. Alimentele nedorite au vibrații mai mici, în timp ce alimentele naturale crude, gătite la minimum au vibrație mai mare.

Stăpânește-ți gândurile
Gândirea negativă scade vibrația corpului tău, în timp ce gândirea pozitivă crește vibrațiile corpului tău. Deși a devenit un clișeu, lumea tot nu ia în considerare un lucru atât de simplu. Gândurile iubitoare vibrează sus, în timp ce gândurile de frică vibrează scăzut. Poți schimba instantaneu vibrația corpului tău, pur și simplu schimbându-ți gândurile (este o explicație simplistă, dar pentru acest articol este suficient).

Eliberați blocajele emoționale
Utilizați un proces de vindecare emoțională care vă permite să vă eliberați blocajele emoționale. Emoțiile au o natură electrică și electro-statică, de aceea practicați cât mai mult “împământarea”, mergeți desculți prin iarbă, stați lângă un copac, mergeți cât mai des în natură. Unele emoții necesită confruntarea lor sau exprimarea lor într-un mod sănătos folosind compasiunea (înțelegere și acțiune detașată).

Dependențe
Dependențele arată de multe ori un surplus de energie care nu este folosit în mod eficient. Pentru a elibera o dependență trebuie abordată cauza dependenței. De asemenea, lucrați cu dependențele voastre în mod activ, nu le reprimați și nici nu reacționați agresiv asupra lor. De multe ori dependența acționează precum o supapă. Dacă opriți brusc o dependență, s-ar putea în locul ei să apară un alt timp de comportament, unul cu mult mai rău!

Meditația
Meditațiile sunt super-mega-utile și subestimate! Sunt multe tehnici de meditația la ora actuală. Deși există multe tehnici și câteva reguli de bază atunci când meditezi, folosiți-vă creativitatea sau găsiți un instructor bun de meditație sau un grup (te poți alătura pe pagina mea personală de Facebook)

Ia o pauză
Nu subestimați puterea unei pauze (de la orice!). Luați o pauză de la TV, de la Internet, de la job, de la unele activități, chiar și de la viața voastră! Contemplați-vă prioritățile, reevaluați-vă viața în așa fel încât să v-o simplificați (doar ceea ce contează pentru tine cu adevărat). Prioritatea voastră rămâne Ascensiunea/Înălțarea!

Mersul în natură
Petrecerea timpului în natură permite vibrației tale să crească în mod natural. Plantele, copacii și animalele ne vorbesc la niveluri inconștiente. Această comunicare interioară ne ajută să ne aliniem la ritmul naturii și, ca urmare, vibrația noastră crește ușor-ușor.

Detoxifică-ți corpul
Majoritatea oamenilor au metale grele în corp, în special mercur, cadmiu și plumb. Eliberând substanțele chimice și toxinele stocate în corpul tău acesta se poate alinia mai ușor cu frecvențele mai înalte.

Spune-ți adevărul
A nu spune adevărul sau a-ți ascunde vocea, menține energia în corp care se acumulează ca un fel de oală sub presiune. Îndrăznește și exprimă-te în moduri sănătoase!

Ascultă-ți corpul
Să-ți asculți corpul a devenit o adevărată artă, mai ales că noi nu lucrăm cu corpul nostru, nu suntem atenți la el și nici nu-i cunoaștem limitele sau puterea lui. Lucrați cu corpul vostru, învățați să-l ascultați și mai ales, oferiți-i încrederea voastră! Nu vă speriați la primul simptom căci mintea începe și rulează gânduri negative și apoi se amplifică problema. Aici ne nevoie de echilibru între a vă asculta corpul și a apela la un specialist și la analize de specialitate.

Onorează Templul

Indiferent cât de dificil ar părea, ai control complet asupra vibrației tale personale prin felul cum reacționezi la evenimentele exterioare (atitudinea). Poate fi o provocare să-ți aliniezi corpul cu aceste frecvențe energetice mai înalte, dar dacă vrei să crești, să te vindeci și să te trezești spiritual, această aliniere energetică este esențială, iar răsplata este pe măsură!

Când în sfârșit integrăm energii mai înalte în corpul fizic, apare o claritate mai mare, o vibrație crescută, energie naturală, tinerețe, sănătate fizică, bunăstare mentală și o capacitate superioară de a crea în mod conștient.

Gândește-te la corpul tău ca la templul pentru expresia energiei spirituale în formă fizică. Când onorați templul care adăpostește spiritul vostru, vă ridicați în mod natural vibrația, astfel încât energiile mai înalte să vă poată alinia la versiuni din ce în ce mai mari ale A Ceea Ce Sunteți cu adevărat. Aceasta este Călătoria Sacră înapoi la Totalitate!

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 194 – Octombrie 2023
Articolul următorEditorial – Marele Salt (I)
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile