Teama de minciună
© Cătălin Pop / Bigstock

Societatea omenească funcționează perfect pe minciună, împletită pe ici, pe colo, cu fragmente de adevăr.

Ne temem de orice ne înconjoară, de minciună, dar mai ales de adevăr, de neprevăzut, dar și de prevăzut, de schimbările climaterice, de foamete, de războaie, de lipsa banilor, de extratereștri, de … o grămadă de alte lucruri. Știm că din cele 23 de rase care s-au jucat cu ADN-ul nostru, unele sunt fericite că trăim în frică și temeri de toate felurile. Toate aceste rase au facțiuni luminoase și facțiuni întunecate. Într-un Univers al liberului arbitru, lor li se respectă acest liber arbitru, însă nouă Nu! Sau, avem liber arbitru între 3-5%!

Nu este mult, dar este suficient să alegi lumina, dacă nu prin înțelegerea profundă, măcar prin bunul simț al mecanismelor vieții în 3D. Dacă vom încerca să exemplificăm, vom vedea că aproape tot ce este în jurul nostru se bazează pe un amestec de teamă, fondată pe minciună. În principiu nu ne place minciuna, dar foarte des mințim ca să ne facem viața suportabilă, și ne lăsăm mințiți ignorând voit adevăruri evidente. Când ne lovim de un adevăr pe care mintea noastră nu îl poate accepta, nu-i dăm nicio șansă și nicio valoare, nu-l dăm deoparte pentru mai târziu. Îl refuzăm categoric, și decretăm că AȘA CEVA NU ESTE POSIBIL!

Însăși Biblia ne relatează că Iisus a spus: „Cunoașteți adevărul, și adevărul vă va elibera!”

Modificați genetic, îngenuncheați și prostiți de atâtea rase, cum să discernem adevărul de minciună, când ne este frică și să gândim la adevăr, darămi-te să-l căutăm! Un mare adevăr s-a descoperit la Qumran. Au fost documentare (date la miezul nopții) care au scăpat adevărul asupra acelor documente găsite.

De 50 de ani nu se găsesc fonduri pentru investigarea peșterii, dar mai ales pentru descifrarea documentelor. Acest adevăr legat de lipsa fondurilor este o minciună pe față, în cazul în care guvernele găsesc fonduri tot timpul pentru războaie, cu înarmări și de o parte și de alta, pentru droguri (ei le finanțează) și migrații în masă pentru crimă organizată și foamete!

Dacă acele documente ar fi fost date publicității, bisericile s-ar fi prăbușit prin propriile minciuni și falsuri. Ce adevăruri ne propăvăduiesc guvernele?

O minciună continuă, un fals ordinar umflat artificial, care ne sunt prezentate drept adevăr, iar noi educați să fim mințiți, ne lăsăm foarte ușor păcăliți! Istoria și religia au la temelie falsuri și minciuni gogonate. Societatea omenească funcționează perfect pe minciună, împletită pe ici, pe colo, cu fragmente de adevăr.

Nimic pe această planetă nu se face și nu se dă publicului larg, fără un scop precis. Toate statuile, simbolurile, textele religioase, „cărțile științifice”, sunt făcute să dezinformeze și să îndobitocească.

Să luăm un exemplu simplu: sceptrul patriarhal și simbolul medicinii sunt reprezentate de de doi șerpi, chipurile simbolul înțelepciunii… chiar așa să fie?!

De ce este șarpele atât de înțelept, mai înțelept decât toate animalele, când chiar Biblia îl descrie ca pe un dușman șiret și ispititor?

De ce aceste instituții puternice care au drept de viață și de moarte asupra omenirii, nu au ales ca simbol doi fluturi, două lebede, două libelule, sau doi delfini, care sunt cele mai inteligente ființe de pe Geea?!

Păi, tocmai pentru că suntem conduși de rasa reptiliană. Aceștia nu sunt singurii care ne conduc, dar sunt destul de bine poziționați în acapararea Pământului, alături de draconienii întunecați și zetareticulienii, preocupați și ei de aceeași problemă.

Atitudinea pământenilor la ora actuală este cea a struțului, care își bagă capul în nisip la vederea unui pericol. În aceste vremuri se deconspiră minciunile milenare, dar câți sunt dispuși să afle adevărul despre aceste minciuni?!

Nu este mai comod să rămâi pe adevăruri înrădăcinate de milenii?

„Minte-mă, dar minte-mă frumos!”- ar putea să fie o zicală reprezentativă pentru pământeni. Acest lucru poate să însemne dragostea oamenilor pentru liniște și normalitate (rasa pământeană la bază nu este una războinică), dar și o lașitate venită din frica de necunoscut. Cât timp nu vom avea discernământ spiritual, și nu vom simți adevărurile cu sufletul, nu cu mintea, lumea va merge din rău în mai rău.

Cât timp oamenii vor rămâne pe planul emoțional, vor fi ușor de păcălit cu tot felul de vești contradictorii, informații false și alte găselnițe ale massmediei, transmisii eronate și trunchiate special. Mass-media și sistemul educațional sunt hamurile și căpăstrul nostru. Trăitul în frică continuă, ne îmbolnăvește și ne face depresivi.

Cu puțin efort am putea să trecem de partea luminii, foarte simplu, întorcând spatele unor informații care dezinformează, respectând viața în toate formele ei, ridicându-ne deasupra fricilor noastre prin credința fermă în Dumnezeu. Frica este de fapt separarea de Dumnezeu și convingerea că Acesta ne pedepsește prin diverse metode. Lipsa de iubire necondiționată, neputința de a ne ridica deasupra mărunțișurilor zilnice, părtinirea în judecățile minții, toate sunt impedimente împotriva trezirii noastre.

Facem dănii la biserică, mai facem și fapte bune câteodată, dar îi urâm de moarte pe cei ce nu gândesc ca noi, dar mai ales pe cei care nu sunt de aceeași religie, dorindu-le moartea și mințindu-ne că asta este cea mai bună soluție.

Ne temem de tot ce ne înconjoară (iar asta este lipsa de încredere în Dumnezeu), dar ne credem tot timpul de partea luminii! Ne complacem în minciună pe toate planurile, și culmea ne credem soldații luminii.

Dragii mei, ăsta-i jocul întunericului, pe care noi îl facem mințindu-ne că facem jocul luminii.

Știu că nu o să fiți de acord, pentru că nu o să vă placă ce spun, dar un învățător al luminii, Iisus, a afirmat că numai cunoscând Adevărul, acesta ne va elibera!

Articolul precedentNemulțumirile dumneavoastră- nedumeririle noastre!
Articolul următorBolile spirituale
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile