Vindecarea cuantică presupune să-ți lași conștiința liberă de orice dogme, ritualuri, tabu-uri, reguli, norme, legi etc. pentru a-i permite să lucreze la adevărata ei capacitate.

Vindecarea bolilor… Cine n-ar vrea în ziua de azi mai ales să fie tot timpul sănătos, să nu aibă nici un fel de probleme și să trăiască așa cum își dorește? Firește, toată lumea vrea asta, dar nu toată lumea poate asta. De ce? În primul rând nu toată lumea înțelege necesitatea renunțării la tabieturile nocive și la toate acele aspecte emoționale provenite din tiparele comportamentale moștenite din generație în generație.

În al doilea rând, tehnica vindecării cuantice nu poate fi înțeleasă așa cum trebuie dacă nu trecem de nivelul materialist al cunoașterii lumești, care împiedică înțelegerea unor aspecte care se află dincolo de nivelul conceptelor uzuale ale lumii. Cuantica este domeniul care cercetează felul în care se manifestă energia în orice formă a viului, îndeosebi în cea rațională și inteligentă cum e la om. Astfel, este necesar ca oamenii să abordeze în general acest domeniu al vindecării cuantice cu mai multă credință, căci în esență baza vindecării cuantice este credința. Dar nu credința aceea habotnică manifestată de mulți care cred într-un Dumnezeu care stă undeva în univers și de acolo se uită la noi ce facem, și apoi decide dacă ne pedepsește sau nu. Credința la care ne referim aici, este o credință provenită din cercetare, din studiu, din cunoaștere deci, și din trăirea unei asemenea cunoașteri la nivelul și în interiorul propriei ființe, pentru a conștientiza direct și clar ce înseamnă asta…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Enache Oana

Superb! Multumesc!